MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Okudum hocam, lütfen süreç hakkında bizi bilgilendirin. Bu da AMD olmasının eksisi. Şu Radeon driverları hiçbir zaman düzgün çalışmadı çalışmayacak herhalde.

Hocam 5600M ekran kartının yeni güncel driveri çıkmış denediniz mi mavi ekran hatası alıyor musunuz ? 21/1/2021 tarihinde çıkmış driver

Hocam 5600M ekran kartının yeni güncel driveri çıkmış denediniz mi mavi ekran hatası alıyor musunuz? 21/1/2021 tarihinde çıkmış driver

Hocam daha bakamadım, şehir dışındayım. Laptopu alacakken son dakika almaktan vazgeçtim. Vazgeçmez olaydım. Döndüğümde bakıp cevap yazacağım.

Almadın mı hocam sen?

Şehir dışına giderken yanına almamış sanırım

Çanta hediye edelim

Hayırlı olsun güle güle kullanın yanına fan almanızı tavsiye ederim. Omen'in bu kasası ısınma sorunlu diyenler var. Ne olur nolmaz tedbirinizi almış olursunuz.

Hayırlı olsun güle güle kullanın yanına fan almanızı tavsiye ederim. Omen'in bu kasası ısınma sorunlu diyenler var. Ne olur nolmaz tedbirinizi almış olursunuz.
Kışın ısınırız. Bakayım fanlara da artık paylaşırım sonuçları da. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…