MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hocam son olarak sizin orta kullanım süreniz oldu sanırım yaşadığınız sıkıntıları, şu şöyle olsaydı, şuna bayıldım, şu olmamış, şu olmuş dediklerinizi alabilir miyim?
İlk aldığımda servisi arayıp ips mi tn panel mi diye sorduğumda İps-Level panel olduğunu öğrendim servis bizim tüm panellerimiz standartların üstünde tarzında konuştu ips eksikliğini çekmezsiniz dedi. Pek inandırıcı gelmedi ama neyse dedim zaten görüntü anlamında çok büyük beklentisi olan birisi değildim ama ürün elime geldiğinde servisin haklı olduğunu farkettim fazlasıyla tatmin etti yan açılardan bakınca kararma olmuyor. Az biraz Işık sızması varmış 1 hafta sonra farkettim .d sadece laptop açılırken farkediliyor.
Ben yazılım ile uğraştığım için windows tuşunun solda bulunmaması üzücü gelmişti, çözümü kolaymış msi uygulamasından soldaki fn tuşunu windows tuşu olarak kullanma ayarı vardı. Bu özellik beni çok mutlu etti.
Forumda ben ve bir kaç kişinin ilk günlerde ortak sorunu space tuşuydu kenarlardan basınca tık etmesine rağmen algılamıyor daha sert basmamız gerekiyordu. Şuan bu sorun hissiyat olarak kalmadı kolay alışılıyormuş dert edilecek bir şey değil.
Sıcaklık sorunu hiç yaşamadım Tek tuşla sıcaklığı 75 den 1 dakika içinde 55-60 dereceye düşürmek mümkün. Bu mod açıkken işlemci ve ekran kartını stress testine soktuğumda 68 derecede sabit kaldı (işlemci ve gpu %100 çalışırken)

Bunların haricinde klavyenin çevresinde ki gri alüminyum yer parmak izi asla tutmuyor ama tozları belli ediyor, logonun bulunduğu üst kısım parmak izi tutuyor. Benim için dert değil ama belirtmek lazım diye düşündüm.

Hayırlı olsun hocam, yazdıklarımız yardımcı olabildiyse ne mutlu

Kesinlikle hocam aklımın ucundan geçmiyordu AMD işlemci ve ekran kartı teşekkürler tekrar. Kullanım yorumlarını merak ediyorum aslında. Öyle çok oyun oynayan biri değilim LoL CS falan maksimum. Yazılımla uğraşıyorum genelde. Beni memnun eder sanırım değil mi?

Ha bir de RAM Dual Channel mı hocam yoksa tek 16 mı geliyor?

Eder hocam, hatta @tempZ hocamda yazılım için kullanıyordu, onun fikirleri daha yararlı olur sizin için. ben oyuncu kesimindenim anlamıyorum yazılımdan

8x2 Şeklinde Dual olarak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…