MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Güç düğmesinin altındaki tuşu klavye konfigürasyonları için nasıl atayabilirim ? Şuan sadece Dragon Center ı açıyor

Dosya Ekleri

• 1615025078957.png
    80 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar malum 17 inch olan cihazın stok sorunu var, 15 inch olanında 11800 olanın stoğu bitti 12700'e de alınmaz. Muadili diyebileceğimiz evkurdaki lenovo legion 5'i alsak ona kendimiz ssd taksak garanti dışı kalır mı? Bilginiz var mı?

Kalmaz.

Garanti dışı kalmıyor hocam. GameGaraj tracerlarada bir bakın.

Hocam GameGaraj MSI kullanıyor olabilir ama pazar Mali gibi kalitesiz bir görüntüsü var, bu benim şahsi görüşüm tabii.

MSI gf serisi öyle duruyor maalesef ama sizin takdiriniz hocam, işlemci lazımsa Legion, ekran kartı için GameGaraj derim.

MSI gf serisi öyle duruyor maalesef ama sizin takdiriniz hocam, işlemci lazımsa Legion, ekran kartı için GameGaraj derim.
hocam ben mühendis olduğum için ilk öncelik işlemci ama tabi ekran kartı da önemli; legiondaki 2060'la gf serisi 3060q serisiyle çok fark olmayacağını düşünüyorum

Hocam ben mühendis olduğum için ilk öncelik işlemci ama tabii ekran kartı da önemli; Legion'daki 2060'la gf serisi 3060Q serisiyle çok fark olmayacağını düşünüyorum.

2060 2070 farkı var zaten hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…