MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Şuan yokta diğer web siteleri ekleme yapmış. Tahmin yürüttüm hocam.Bana kalırsa 15.6 inç laptop için yeterli. Büyük ekran isteyen monitör bağlayabilir.
Hocam siparişini kontrol et Benim sipariş kargolanmış

Yetişir yetişir, ben sabah kalkıp kargo şubesinden gidip kendim alıp bilgisayarcıya RAM'i taktırmaya götürücem
Hocam sizin kargoyu da mng'ye verdilerse umarım ordaki şube ilgilidir benim kargoyu bulamadılar da..

Hocam sizin kargoyu da mng'ye verdilerse umarım ordaki şube ilgilidir benim kargoyu bulamadılar da..
valla şubeyle akalakı gram fikrim yok inşallah sıkıntı çıkmaz
@Radeon RX 5500M hocam uefiden windows kurarken Dosyalar kurulum için hazırlanıyor dedikten sonra yeniden başlatınca cmd ekranı gibi bir ekran açıyor. Bu kısmı nasıl geçicem ben. Asus ROG'da böyle bişey yaşamamıştım
Kurulumu hallettim, ama maalesef ekran yüzünden aldığıma alacağıma pişman oldum. 11 yıllık HP laptopun ekranı daha iyi. Bilmiyorum benim renk ayarlarında mı sorun var ama cidden beklediğim bu değildi

Son düzenleme:
%72 ntsc veya daha yüksek bi ntsc oranından geçtiyseniz pişmanlık normal hocam ben de onu sorun ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…