MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hocam onu ben de farkettim, siteye konulduğu tarihi atmışlardır muhtemelen. Yükleme yapmanıza gerek yok, ya uyarı verir ya da aynı BIOS sürümünü üstüne yazmayı dener muhtemelen. Bunun da bi etkisi olmayacaktır. Chipset sürücülerini kontrol edin hocam. BIOS'ta Fast Boot özelliği var ama varsayılan olarak açık geliyor, sizde de açıktır muhtemelen. Windows'u da güncelleyin hocam. Bir de o şekilde deneyin. Ben otomatik olarak sürücü kurulumu yaptım. Daha önce indirmiş olduğum Chipset ve EC Firmware yükleyince başlatma süresi dediğim gibi düştü.

Bu arada ekstra garanti süresi ile ilgili açtığım soruya yanıt vermişler. Aynı saatlerde BIOS ile ilgili de konu açmıştım. Muhtemelen inceliyorlar. Yeni bir güncelleme gelirse meraklısı olarak ben yapar sizle sonuçlarını paylaşırım.

Bütün testleri yaptım sorun çıkmadı.Turbo fan tuşu içime sinmedi sadece biraz güç tuşuna kıyasla gömülmüş gibi geldi bana.
Bizde zamanında yaptık menteşeler sıkı bağlı çok küçükde olsa ondan kaynaklı diye düşünüyoruz.
Hocam zaten bekliyodum olmasını çerçeve inceldikçe ışık sızması olur.Ha birde ıps ekran.

Bütün testleri yaptım sorun çıkmadı.Turbo fan tuşu içime sinmedi sadece biraz güç tuşuna kıyasla gömülmüş gibi geldi bana.
Tuşun yüksekliğinden bahsediyorsanız çok dikkat etmedim doğrusu. Üstüne basarken biraz daha basmanız gerektiğini hissediyorsanız eğer benim deneyimlediğim ürünlerde de öyleydi. İlkinde sorun mu var diye düşünürken diğerlerini görünce durumu normal karşıladım.

Aynen hocam o tuş biraz alçak.Galiba sorun yok gibi bilgisayarda.Sen ne yaptın hocam gönderdin demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…