MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Tamamdır hocam sağ olasın.

Dragon Center'de Live Update kısmına yeni güncelleştirme gelmiş AMD'nin. Yaptınız mı hocam?

Ekran kartı güncellemesi geldi de Dragon Center üzerinden. Ben ayrı olarak amd sitesinden güncelleme yapmamıştım. Sadece bilgisayarın kurulumunda ayrılan driverleri kurmuştum. Bu yüzden belki size gelmemiştir

Ekran kartı güncellemesi geldi de Dragon Center üzerinden. Ben ayrı olarak AMD sitesinden güncelleme yapmamıştım. Sadece bilgisayarın kurulumunda ayrılan driverleri kurmuştum. Bu yüzden belki size gelmemiştir

Hocam sürüm kaç gözüküyor?
Ekran kartı güncellemesi geldi de Dragon Center üzerinden. Ben ayrı olarak AMD sitesinden güncelleme yapmamıştım. Sadece bilgisayarın kurulumunda ayrılan driverleri kurmuştum. Bu yüzden belki size gelmemiştir

Driver sayfasından baktım şimdi, sürüm 20.11 göndermişler, hala eski bir sürüm göndermeleri saçma.

Bu şekilde hocam. Dediğim gibi ben sitesinden özel olarak driver kurmadım. Başlangıçta bana ayrılan disktekileri kurdum sadece
Sol taraftaki bende olan sağ taraftaki yeni sürümü gösteriyor

MSI support da böyle gözüküyor hayırlı olsun.
Test edebilen varsa çok iyi olur merak ediyorum şahsen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210609-150745.png
    105,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…