MSI Alpha 17 nasıldır?

Bütçe
13000

duran10

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar yakınlarda MSI Alpha 17 modelini almayı düşünüyorum siz kullanıcıları nasıl buldunuz veya farklı fikirleriniz var mıdır? Laptoplarınız nasıl memnun musunuz? Menteşe kırılma sorunu var mı veya başka bir kronik sorun? Beni ince ayrıntılarıyla bilgilendirirseniz iyi olur. Teknik servisi nasıl mesela. Müsait seniz veya müsait olduğunuz bir durumda fotoğraflarla veya videolarla desteklerseniz çok iyi olur
şu modeli almayı düşünüyorum:
Stoğu bitmiş eğer aynı veya daha düşük fiyattan gelirse alacağım ama büyük ihtimalle yüksek fiyattan gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Stok bulabilirseniz eğer ben alınabileceğini düşünüyorum. Harika bir ürün.
NVIDIA düşünürseniz bu rakama Dell G515 öneririm.

Attığınız model güzel bir ürün ama ekranı 60 Hz galiba ve zaten i7 10750H Allah'ın emri ısınıyor Lenovo Legion 5 diye bir model var eğer Alpha 17 olmazsa onu alacağım ürün bu:https://www.hepsiburada.com/lenovo-...82b10048tx-p-HBV000015YJPX?magaza=Hepsiburada

Siz MSI kullanıyor musunuz veya hiç kullandınızmı nasıl sorunlar yaşadınız, memnun kaldınız mı?

Ben kullanıyorum çok memnunum, hatta fotoğraf istemiştiniz hocam şunu bırakabilirim.

Biraz pis olabilir kusura bakmayın.
Alpha serisi iki senedir üretiliyor. Kronik bir sorun yok. Sadece AMD'den kaynaklı driver problemleri olabiliyor o da güncelleme ile hallolur. Bu konuda @Saltopat hocama danışmak isterim, hocam A3DC ve A3DD'de herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı? Varsa neler.

Sadece Dragon Center problemi yaşadım ilk aldığımda. A3DC'de kullandım şu anda A3DD kullaniyorum ve iki modelde de Dragon Center hata veriyordu. ama güncellemelerle falan düzeldi. Onun harici ekran kartı ya da chipset ile alakalı driver problemi yaşamadım.

Gerçekten de fiyatına göre çok iyi kesinlikle ben de tavsiye ederim. Scar almasam ben de Alpha 17 alırdım, param da cebimde kalırdı. Diğer MSI'lar ile karşılaştırılamayacak şekilde bir F/P ürünü.

Gerçekten de fiyatına göre çok iyi kesinlikle ben de tavsiye ederim. Scar almasam ben de Alpha 17 alırdım, param da cebimde kalırdı. Diğer MSI'lar ile karşılaştırılamayacak şekilde bir F/P ürünü.

Gerçekten MSI'in kalitesine yakışmamış bir fiyat bende en yakın zamanda alacağım.

Teşekkürler hocam gerçekten cihaz çok güzel gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…