MSI Alpha vs MSI GL65

Amett

Hectopat
Daha fazla  
Şu an elimde MSI Alpha var ve satip MSI GL65 almayi dusunuyorum. 500 TL gibi bir miktar koyacağım sizce deger mi? MSI Alpha özellikleri Ryzen 7 4800H islemci RX5600M ekran karti 8 GB RAM 144Hz %45 ekran. MSI GL65 Leopard özellikleri i7 10 nesil islemci RTX 2070 Super 16 GB RAM 144Hz mat ekran. Bana sanki deger gibi geliyor hem GL65 mat ekran alphanon ekranini cok begenmiyorim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, herhalde alacağınız cihaz da ikinci el. Aldığınızı var sayalım, elinizdeki GPU şuan RTX 2060 ile aynı güçte diyebiliriz. RTX 2060 ile 2070 Super arasında oyundan oyuna değişmekle beraber 10-15 FPS fark oluyor. Bir de ekran farkı var. Ben sizin yerinizde olsam ikinci el olmasından dolayı bulaşmazdım ama 500 TL de çok cazip geliyor.

Merhaba, herhalde alacağınız cihaz da ikinci el. Aldığınızı var sayalım, elinizdeki GPU şu an RTX 2060 ile aynı güçte diyebiliriz. RTX 2060 ile 2070 Super arasında oyundan oyuna değişmekle beraber 10-15 FPS fark oluyor. Bir de ekran farkı var. Ben sizin yerinizde olsam ikinci el olmasından dolayı bulaşmazdım ama 500 TL de çok cazip geliyor.

Bana da yani mantikli geliyor Alpha'nin ekraninda film falan izlenmiyor oyun da etkilemiyor ama siz olsaniz degistirir miydiniz.
Elinizdeki Alpha kasa olarak daha kaliteli. Bunu da göz önünde bulundurun.

Evet sogutma konusunda ve islemcide Alpha acik ara onde ama GL65'inde 2070 Super olmasi ve mat ekran olmasi dusundurtuyor siz olsaniz Alpha'yi satip GL65 alir miydiniz.

Bana da yani mantikli geliyor Alpha'nin ekraninda film falan izlenmiyor oyun da etkilemiyor ama siz olsaniz degistirir miydiniz.

Evet sogutma konusunda ve islemcide Alpha acik ara onde ama GL65'inde 2070 Super olmasi ve mat ekran olmasi dusundurtuyor siz olsaniz Alpha'yi satip GL65 alir miydiniz.
Sırf film için hayır yapmazdım fakat 500 TL cidden çok cazip bir fiyat şu an düşünürken bile arada kaldım. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı