G gcampi61 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 9 28 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar bütçem şu anda buna yetiyor. Sizce bana FIFA, Call of Duty gibi oyunları rahatlıkla oynatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2020
Arkadaşlar bütçem şu anda buna yetiyor. Sizce bana FIFA, Call of Duty gibi oyunları rahatlıkla oynatır mı?
J judgmennt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 1.557 Çözümler 12 Yer Bilecik 28 Nisan 2020 #2 Warzone'dan bahsediyorsanız 30 FPS bile alabileceğini zannetmiyorum. Oynatmaz. Kartın istediğiniz oyunlarda, nasıl bir performans verdiğini youtubeden aratarak bulabilirsiniz.
Warzone'dan bahsediyorsanız 30 FPS bile alabileceğini zannetmiyorum. Oynatmaz. Kartın istediğiniz oyunlarda, nasıl bir performans verdiğini youtubeden aratarak bulabilirsiniz.
ismetK0 Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 28 Nisan 2020 #3 gcampi61 dedi: Arkadaşlar bütçem şu anda buna yetiyor. Sizce bana FIFA, Call of Duty gibi oyunları rahatlıkla oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Sisteminizle ilgili bilgi verebilirseniz yardımcı olabilirim.
gcampi61 dedi: Arkadaşlar bütçem şu anda buna yetiyor. Sizce bana FIFA, Call of Duty gibi oyunları rahatlıkla oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Sisteminizle ilgili bilgi verebilirseniz yardımcı olabilirim.
Litteram Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #4 eski bi kart alma bütçeni artır yeni uygun modelllere yönel