2 285091 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 987 Çözümler 44 9 Mart 2021 #1 Merhabalar, MSI'a Pro Max anakart ile BIOS'a giremiyorum Windows üzerinden girmeye çalıştım girmiyor PC açılırken BIOS'a giremiyorum tüm her şeyi denedim bana yardım eder misiniz?
Merhabalar, MSI'a Pro Max anakart ile BIOS'a giremiyorum Windows üzerinden girmeye çalıştım girmiyor PC açılırken BIOS'a giremiyorum tüm her şeyi denedim bana yardım eder misiniz?
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 9 Mart 2021 #2 Kasadan Diskin kablosunu çıkar öyle dene. Artı 0 Eksi
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #3 Windows üzerinden girmeye çalıştım girilmiyor yazmışsınız. Bu videodaki adımların aynısını uyguladınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Windows üzerinden girmeye çalıştım girilmiyor yazmışsınız. Bu videodaki adımların aynısını uyguladınız mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #4 Fast boot ayarı açık olduğunda bu tür durumlar yaşanabiliyor. MSI Fast boot'un programını indirip biosa direkt olarak gitmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Fast boot ayarı açık olduğunda bu tür durumlar yaşanabiliyor. MSI Fast boot'un programını indirip biosa direkt olarak gitmeyi deneyin.