MSI H61M-P21 anakart BIOS Update'den sonra BIOS'a girmiyor. Windows normal açılıyor BIOS Update yapılmış hata yok ama açılışta del e basıyorum BIOS'a girmiyor. Tekrar MSI logosu çıkıyor. Pili çıkarıp sıfırladım yine aynı. CMOS olarak da denedim değişen bir şey yok.
BIOS'u ne şekilde güncellediniz? Bu uyarıları okudunuz mu? İşlemciniz IvyBridge 22 nm değil. En altta Windows 7 ve XP için güncelleme sonrası sürücüler önerilmiş. Bunları kurdunuz mu?
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
BIOS'u ne şekilde güncellediniz? Bu uyarıları okudunuz mu? İşlemciniz ıvybridge 22 nm değil. En altta Windows 7 ve XP için güncelleme sonrası sürücüler önerilmiş. Bunları kurdunuz mu?
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.