MSI Anakart önerisi

mcemtunc

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi bayramlar şimdiden. Bilgisayarımdaki parçaları yavaş yavaş yükseltmeye çalışıyorum. Şu an anakart alacağım. 5+1 sistemim olduğu için anakartta önceliğim biraz o ve açıkçası düzgün olmasını istiyorum. Şu an baktığım modeller MSI X570 Gaming Plus, MSI X570-A Pro, ASUS TUF Gaming B550M Plus bu üçü arasında çok kararsız kaldım. 1930 TL MSI 570 Gaming Plus diğerleri de 2300-2350TL arası. Sizce hangisi alayım? Çok kararsız kaldım. Eğer aralarında çok fark olur denilirse ASUS almayı düşünüyorum ama 1930TL olan ile fark olmayacak ise aradaki vermeyeyim boşuna.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'ın orta seviye X570'leri ısınıyor deli gibi, ASUS'un da anakartları pahalı. İşlemci nedir ve sistemi ne için kullanacaksınız?

Teşekkür ediyorum inceleyeceğim. Bütçe olarak 2500TL'ye kadar çıkabilirim sizce ASUS yerine bunu almak daha mı mantıklı olur? Arada neredeyse 500TL fiyat farkı mevcut. Veya 2500TL'ye kadar yukarıda yazılanlar dışında önerebileceginiz bir anakart var ise onu da incelemek isterim.
Bir ufak düzenleme yapayım konuyu açarken anakart önerisi olarak yazmıştım fakat MSI olarak da yazmışım dalgınlıktan MSI markası haricinde de anakart önerebilirsiniz.

B550-A Pro'nun üstünde bir anakarta ihtiyaç duyacağını sanmıyorum günlük bir kullanıcının, TUF B550M-Plus yerine kesinlikle B550-A Pro alınmalı.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Büyük ihtimalle B550-A Pro tercih edeceğim. M.2 SSD de bakacağım başka bir konu üzerinden sorarım artık onu konu sapmasın. Tekardan teşekkürler.

Bunları da görmüştüm ama aralarındaki farka bakmadım hiç. Görüntüsü biraz cezbetmedi beni. Yine de cevap verdiğiniz için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı