_efsane Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar anakartım B450 Tomahawk Max. MSI sitesinden Driver (on-board PIDE/SATA drivers )kısmından baktığımda bu Driver'i gördüm. Bunu kurmama gerek var mı? Ne işe yarıyor? SSD: Samsung Evo 860 500GB. Başka hardisk veya SSD yok sistemde.
Arkadaşlar anakartım B450 Tomahawk Max. MSI sitesinden Driver (on-board PIDE/SATA drivers )kısmından baktığımda bu Driver'i gördüm. Bunu kurmama gerek var mı? Ne işe yarıyor? SSD: Samsung Evo 860 500GB. Başka hardisk veya SSD yok sistemde.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.157 Makaleler 26 Çözümler 521 24 Haziran 2020 #2 Hayır gerek yok. RAID yapmıyorsanız kurmayın.
_efsane Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #3 Emir M. dedi: Hayır gerek yok. RAID yapmıyorsanız kurmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Emir M. dedi: Hayır gerek yok. RAID yapmıyorsanız kurmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 24 Haziran 2020 #4 Anakart yeni sanırım, bios ve chipset güncellemesi yaptın mı? Yani sürüm olarak çok geride mi merak ettim.
Anakart yeni sanırım, bios ve chipset güncellemesi yaptın mı? Yani sürüm olarak çok geride mi merak ettim.
_efsane Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #5 STR4NGE dedi: Anakart yeni sanırım, bios ve chipset güncellemesi yaptın mı? Yani sürüm olarak çok geride mi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayır, son sürüm bios ve driverleri kendi sitesinden indirip kurdum.
STR4NGE dedi: Anakart yeni sanırım, bios ve chipset güncellemesi yaptın mı? Yani sürüm olarak çok geride mi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayır, son sürüm bios ve driverleri kendi sitesinden indirip kurdum.