twixedd Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Yer Kocaeli/Kartepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 RAM Corsair Vengeance 4x2 8GB DDR3 CL9 1600MHz SSD veya HDD modeli ST1000DX001-1CM162 1TB SSHD Ekran kartı ASUS AMD HD7870 2GB GDDR5 DirectCU II 256 Bit Anakart MSI Z87M-G43 İşlemci i5 4440 3.10GHz Sabah kalktım ve bilgisayarımı açtığımda ekran bu haldeydi, bu sorunu nasıl düzeltebilir ve çözebilirim? Daha önceden başlatırken kasadan önyükleme sesi geliyordu "bip" diye, şimdi ise gelmiyor. Ekleme yapıyorum: Başka bir diski taktığımda disk çalışıyor fakat kendiminkini taktığımda herhangi bir tepki vermiyor. Diski yakmış olabilir miyim? Sorun çözülmüştür. twixedd dedi: Sabah kalktım ve bilgisayarımı açtığımda ekran bu haldeydi, bu sorunu nasıl düzeltebilir ve çözebilirim? Daha önceden başlatırken kasadan önyükleme sesi geliyordu "bip" diye, şimdi ise gelmiyor. Ekleme yapıyorum: Başka bir diski taktığımda disk çalışıyor fakat kendiminkini taktığımda herhangi bir tepki vermiyor. Diski yakmış olabilir miyim? Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Dosya Ekleri 20230122_121343.jpg 90,5 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 23 Ocak 2023
Sabah kalktım ve bilgisayarımı açtığımda ekran bu haldeydi, bu sorunu nasıl düzeltebilir ve çözebilirim? Daha önceden başlatırken kasadan önyükleme sesi geliyordu "bip" diye, şimdi ise gelmiyor. Ekleme yapıyorum: Başka bir diski taktığımda disk çalışıyor fakat kendiminkini taktığımda herhangi bir tepki vermiyor. Diski yakmış olabilir miyim? Sorun çözülmüştür. twixedd dedi: Sabah kalktım ve bilgisayarımı açtığımda ekran bu haldeydi, bu sorunu nasıl düzeltebilir ve çözebilirim? Daha önceden başlatırken kasadan önyükleme sesi geliyordu "bip" diye, şimdi ise gelmiyor. Ekleme yapıyorum: Başka bir diski taktığımda disk çalışıyor fakat kendiminkini taktığımda herhangi bir tepki vermiyor. Diski yakmış olabilir miyim? Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Çözüldü.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 23 Ocak 2023 #2 twixedd dedi: Sabah kalktım ve bilgisayarımı açtığımda ekran bu haldeydi, bu sorunu nasıl düzeltebilir ve çözebilirim? Daha önceden başlatırken kasadan önyükleme sesi geliyordu "bip" diye, şimdi ise gelmiyor. Ekleme yapıyorum: Başka bir diski taktığımda disk çalışıyor fakat kendiminkini taktığımda herhangi bir tepki vermiyor. Diski yakmış olabilir miyim? Sorun çözülmüştür. Çözüldü. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Artı 0 Eksi
twixedd dedi: Sabah kalktım ve bilgisayarımı açtığımda ekran bu haldeydi, bu sorunu nasıl düzeltebilir ve çözebilirim? Daha önceden başlatırken kasadan önyükleme sesi geliyordu "bip" diye, şimdi ise gelmiyor. Ekleme yapıyorum: Başka bir diski taktığımda disk çalışıyor fakat kendiminkini taktığımda herhangi bir tepki vermiyor. Diski yakmış olabilir miyim? Sorun çözülmüştür. Çözüldü. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.
KS KS twixedd Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 118 Çözümler 3 Yer Kocaeli/Kartepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 Sorun çözüldü, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
genXf0r Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 214 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2024 #4 Çözümü anlatır mısınız? Artı 0 Eksi