Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 5 Ağustos 2018 #1 MSI'ın sitesinde bulamadım en güncel sürümünü ve indirmesini. Ben B360M Bazooka kullanıyorum ve BIOS sürümüm 2.0 en günceli bu mu? Ayrıca nereden bakabilirim güncellemelere? MSI sitesinden bulamadım hiçbir şekilde.
MSI'ın sitesinde bulamadım en güncel sürümünü ve indirmesini. Ben B360M Bazooka kullanıyorum ve BIOS sürümüm 2.0 en günceli bu mu? Ayrıca nereden bakabilirim güncellemelere? MSI sitesinden bulamadım hiçbir şekilde.
Reverse Hectopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 15 5 Ağustos 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu link sana yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu link sana yardımcı olabilir.
Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 5 Ağustos 2018 #3 MSI'ın sitesinden LiveUpdate diye bir şey indirdim Güncel BIOS versiyonu 2.0 yazıyor sanırım bu otomatik olarak güncelliyor zaten teşekkürler yine de.
MSI'ın sitesinden LiveUpdate diye bir şey indirdim Güncel BIOS versiyonu 2.0 yazıyor sanırım bu otomatik olarak güncelliyor zaten teşekkürler yine de.
Temocan Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 1 22 Aralık 2018 #4 Merhaba click bios programını nereden indirebilirim.Teşekkürler...