Rezz006 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:03 #1 BIOS ayarlarımda Valorant'a girmem icin Secure Boot'u aktifleştirmem lazım, ekran kartım RX 570 fakat etkinleştirirken böyle bir hata veriyor, bunu da nereden kapatacagımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
BIOS ayarlarımda Valorant'a girmem icin Secure Boot'u aktifleştirmem lazım, ekran kartım RX 570 fakat etkinleştirirken böyle bir hata veriyor, bunu da nereden kapatacagımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.596 Makaleler 6 Çözümler 522 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni Cumartesi 00:25 #2 @Rezz006 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapın. Artı 0 Eksi
@Rezz006 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapın.
KS KS Rezz006 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 00:25 #3 turko35408 dedi: @Rezz006 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapın. Genişletmek için tıkla... uefi yapıyorum kaydedilmiyo cıkınca ordan tekrardan csm oluyo bide valorant oynayabilmem icin secure bootu aktifleştirmem gerek onuda aktifleştiremiyorum malesef. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @Rezz006 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CSM ayarını UEFI yapın. Genişletmek için tıkla... uefi yapıyorum kaydedilmiyo cıkınca ordan tekrardan csm oluyo bide valorant oynayabilmem icin secure bootu aktifleştirmem gerek onuda aktifleştiremiyorum malesef.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.596 Makaleler 6 Çözümler 522 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni Cumartesi 00:27 #4 Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın ve görsel paylaşın. Artı 0 Eksi