O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 728 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #1 Anakartım Mortar Wi-Fi gerekli dosyayı indirip FAT32 biçimlendirdiğim flasha atıp butona basıyorum fakat BIOS Update yapmıyor ne yapabilirim işlemcim 5600X.
Anakartım Mortar Wi-Fi gerekli dosyayı indirip FAT32 biçimlendirdiğim flasha atıp butona basıyorum fakat BIOS Update yapmıyor ne yapabilirim işlemcim 5600X.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #11 ozkets dedi: Bu nedir anlamadım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bilgisayara erişimin var ise Rufus indirip bakabilirsin. BIOS güncellemesi yapılırken GPT bazen sorun çıkartabiliyor MBR önerilir. Mesela bende GPT seçiliyken BIOS update olmuyordu. Artı 0 Eksi
ozkets dedi: Bu nedir anlamadım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir bilgisayara erişimin var ise Rufus indirip bakabilirsin. BIOS güncellemesi yapılırken GPT bazen sorun çıkartabiliyor MBR önerilir. Mesela bende GPT seçiliyken BIOS update olmuyordu.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.079 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 21 Kasım 2021 #12 Diskin bölümlendirme tablosu GPT mi yoksa MBR mı? GPT UEFI firmware içindir, MBR BIOS. Eğer disk GPT ise bundan kaynaklı olarak update görmüyor olabilir. Demek istiyor sanırım. Artı 0 Eksi
Diskin bölümlendirme tablosu GPT mi yoksa MBR mı? GPT UEFI firmware içindir, MBR BIOS. Eğer disk GPT ise bundan kaynaklı olarak update görmüyor olabilir. Demek istiyor sanırım.
KS KS O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 728 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #13 BerkayZ87 dedi: Farklı bir bilgisayara erişimin var ise Rufus indirip bakabilirsin. BIOS güncellemesi yapılırken GPT bazen sorun çıkartabiliyor MBR önerilir. Genişletmek için tıkla... Deneyip döneyim. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Farklı bir bilgisayara erişimin var ise Rufus indirip bakabilirsin. BIOS güncellemesi yapılırken GPT bazen sorun çıkartabiliyor MBR önerilir. Genişletmek için tıkla... Deneyip döneyim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #14 ozkets dedi: Deneyip döneyim. Genişletmek için tıkla... Ben mesela GPT ile BIOS Flashback yapmaya çalıştığımda olmuyordu, MBR'ye çevirdim USB belleği ve şak diye oldu. MSI B450 Tomahawk MAX var bende de. Artı 0 Eksi
ozkets dedi: Deneyip döneyim. Genişletmek için tıkla... Ben mesela GPT ile BIOS Flashback yapmaya çalıştığımda olmuyordu, MBR'ye çevirdim USB belleği ve şak diye oldu. MSI B450 Tomahawk MAX var bende de.
KS KS O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 728 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #15 BerkayZ87 dedi: Ben mesela GPT ile BIOS Flashback yapmaya çalıştığımda olmuyordu, MBR'ye çevirdim USB belleği ve şak diye oldu. MSI B450 Tomahawk MAX var bende de. Genişletmek için tıkla... Rufusu indirdim ön yükleme seçiminden neyi seçeceğim? Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Ben mesela GPT ile BIOS Flashback yapmaya çalıştığımda olmuyordu, MBR'ye çevirdim USB belleği ve şak diye oldu. MSI B450 Tomahawk MAX var bende de. Genişletmek için tıkla... Rufusu indirdim ön yükleme seçiminden neyi seçeceğim?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #16 ozkets dedi: Rufus'u indirdim ön yükleme seçiminden neyi seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misin? Artı 0 Eksi
ozkets dedi: Rufus'u indirdim ön yükleme seçiminden neyi seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Resim atabilir misin?
KS KS O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 728 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #17 BerkayZ87 dedi: Resim atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Mbr yaptım ama doğru mu yaptım bilmiyorum dosyayı attım içine bastım yine flashbuttona bekliyorum Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Resim atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Mbr yaptım ama doğru mu yaptım bilmiyorum dosyayı attım içine bastım yine flashbuttona bekliyorum
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #18 ozkets dedi: MBR yaptım ama doğru mu yaptım bilmiyorum dosyayı attım içine bastım yine flashbuttona bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MBR yapıp biçimlendirip sonra içine BIOS'u tekrar MSI.ROM ismiyle mi attın? Artı 0 Eksi
ozkets dedi: MBR yaptım ama doğru mu yaptım bilmiyorum dosyayı attım içine bastım yine flashbuttona bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MBR yapıp biçimlendirip sonra içine BIOS'u tekrar MSI.ROM ismiyle mi attın?
KS KS O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 728 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #19 BerkayZ87 dedi: MBR yapıp biçimlendirip sonra içine BIOS'u tekrar MSI.ROM ismiyle mi attın? Genişletmek için tıkla... Evet BerkayZ87 dedi: MBR yapıp biçimlendirip sonra içine BIOS'u tekrar MSI.ROM ismiyle mi attın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1A54B62B-A9EE-4591-877E-96A64166C140.jpeg 171,2 KB · Görüntüleme: 63 Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: MBR yapıp biçimlendirip sonra içine BIOS'u tekrar MSI.ROM ismiyle mi attın? Genişletmek için tıkla... Evet BerkayZ87 dedi: MBR yapıp biçimlendirip sonra içine BIOS'u tekrar MSI.ROM ismiyle mi attın? Genişletmek için tıkla...
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #20 ozkets dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Şu an olması gerek. Artı 0 Eksi