mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 PC yeni toplandı. Çalıştırdım bir sorun yoktu. 5 dk sonra siyah ekrandan BIOS ekranına geçti ve şu an anakartta boot ışığı yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
PC yeni toplandı. Çalıştırdım bir sorun yoktu. 5 dk sonra siyah ekrandan BIOS ekranına geçti ve şu an anakartta boot ışığı yanıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #2 mamibzkl dedi: PC yeni toplandı. Çalıştırdım bir sorun yoktu. 5 dk sonra siyah ekrandan BIOS ekranına geçti ve şu an anakartta boot ışığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu değilse boot ışığının yanması normal. Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: PC yeni toplandı. Çalıştırdım bir sorun yoktu. 5 dk sonra siyah ekrandan BIOS ekranına geçti ve şu an anakartta boot ışığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu değilse boot ışığının yanması normal.
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 Einstein dedi: İşletim sistemi kurulu değilse boot ışığının yanması normal. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu. mamibzkl dedi: İşletim sistemi kurulu. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimde Windows 10 Pro ğözüküyordu. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: İşletim sistemi kurulu değilse boot ışığının yanması normal. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurulu. mamibzkl dedi: İşletim sistemi kurulu. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimde Windows 10 Pro ğözüküyordu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #4 mamibzkl dedi: İşletim sistemi kurulu. Kontrol ettiğimde Windows 10 Pro ğözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Şu an Windows açılıyor mu? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: İşletim sistemi kurulu. Kontrol ettiğimde Windows 10 Pro ğözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Şu an Windows açılıyor mu?
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 Einstein dedi: Şu an Windows açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. mamibzkl dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilğili yazdığım ilk mesajı tekrar okur musun hocam. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Şu an Windows açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. mamibzkl dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilğili yazdığım ilk mesajı tekrar okur musun hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #6 mamibzkl dedi: Hayır. Konuyla ilğili yazdığım ilk mesajı tekrar okur musun hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi normal. Diske yeni mi Windows mu kurdunuz? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Hayır. Konuyla ilğili yazdığım ilk mesajı tekrar okur musun hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi normal. Diske yeni mi Windows mu kurdunuz?
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #7 Hocam şu an sistemi tekrar açtım ve çalışıyor. Einstein dedi: O zaman dediğim gibi normal. Diske yeni mi Windows mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Max 1,2 saat olmuştur. Hocam ama bu birkaçkez tekrar etti hatta bir ara mouse falan kasıyordu masaüstünde herhanği bir şeye tıklayamıyordum. Artı 0 Eksi
Hocam şu an sistemi tekrar açtım ve çalışıyor. Einstein dedi: O zaman dediğim gibi normal. Diske yeni mi Windows mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Max 1,2 saat olmuştur. Hocam ama bu birkaçkez tekrar etti hatta bir ara mouse falan kasıyordu masaüstünde herhanği bir şeye tıklayamıyordum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 mamibzkl dedi: Hocam şu an sistemi tekrar açtım ve çalışıyor. Evet Max 1,2 saat olmuştur. Genişletmek için tıkla... Boot ışığı hala yanıyor mu? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Hocam şu an sistemi tekrar açtım ve çalışıyor. Evet Max 1,2 saat olmuştur. Genişletmek için tıkla... Boot ışığı hala yanıyor mu?
KS KS mamibzkl Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #9 Einstein dedi: Boot ışığı hala yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. mamibzkl dedi: Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. Genişletmek için tıkla... mamibzkl dedi: Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. Genişletmek için tıkla... Evet tekrar BIOS'a ekranına attı ve boot ışığı yanıyor SSD kaynaklı olabilir mi hocam. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Boot ışığı hala yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. mamibzkl dedi: Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. Genişletmek için tıkla... mamibzkl dedi: Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. Genişletmek için tıkla... Evet tekrar BIOS'a ekranına attı ve boot ışığı yanıyor SSD kaynaklı olabilir mi hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #10 mamibzkl dedi: Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. Evet tekrar BIOS'a ekranına attı ve boot ışığı yanıyor SSD kaynaklı olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sistemini yazar mısın? Artı 0 Eksi
mamibzkl dedi: Hocam az önce bilgisayar takıldı ve ekranın 4/1'i karardı. Evet tekrar BIOS'a ekranına attı ve boot ışığı yanıyor SSD kaynaklı olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Tam olarak sistemini yazar mısın?