Windows 11 için açacaksınız gerek yok, sadece TPM açsanız yeterli.
Bunun dışında Secure Boot için UEFI kurulum yapmanız gerek.
Az önce başıma geldi. BIOS > Advanced > Windows OS Configuration > BOOT UEFI bu işlemleri yaptığın zaman secure boot belirecek daha sonra ordan enabled yapabilirsin.Valorant için açmalıyım.
Birisi bana yardım edebilir mi?
Az önce başıma geldi. BIOS > Advanced > Windows OS Configuration > boot UEFI bu işlemleri yaptığın zaman Secure Boot belirecek daha sonra oradan enabled yapabilirsin.
UEFI kurulum yaptıysan orayı UEFI olarak değiştirdikten sonra yeniden başlatıp bir daha BIOS'a gir. Secure Boot'u açabiliyor olman lazım. Altında da TPM seçenekleri olur.
Aynen öyle.TPM açık. Windows 10 WHQL Support'u CSM'den UEFI yapmam lazım değil mi?
Problemi halledebildin mi acaba su anda ayni seyden muzdarip durumdayim daMerhaba her şeye yaptım tam secure bot u enabled yapacakkken "System'i̇n setup mode secure bot can be enabled when System isn user mode repeat operatıon after enrollıng platform key" dye yazı çıkıyor olmuyor ne yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.