A Abranas Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 2 Eylül 2022 #1 Hiçbir YouTube videosunda bulamadım kapatmayı, BIOS'a girdim fakat BIOS ayarları farklılık gösteriyor sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Anakart: msi h110m Son düzenleme: 2 Eylül 2022
Hiçbir YouTube videosunda bulamadım kapatmayı, BIOS'a girdim fakat BIOS ayarları farklılık gösteriyor sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Anakart: msi h110m
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 2 Eylül 2022 #2 Advanced > Windows OS Configuration > BIOS UEFI/CSM Mode diye bir seçenek varsa ve bu CSM ise UEFI yapın. Aynı menüde "Secure Boot" seçeneği gelecek. Üstteki olmazsa: Advanced > Windows OS Configuration > Windows 10 WHQL Support kısmı CSM ise UEFI yapın. Sonrasında aynı menüde "Secure Boot" seçeneğinin çıkması gerek. Son düzenleme: 2 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Advanced > Windows OS Configuration > BIOS UEFI/CSM Mode diye bir seçenek varsa ve bu CSM ise UEFI yapın. Aynı menüde "Secure Boot" seçeneği gelecek. Üstteki olmazsa: Advanced > Windows OS Configuration > Windows 10 WHQL Support kısmı CSM ise UEFI yapın. Sonrasında aynı menüde "Secure Boot" seçeneğinin çıkması gerek.