GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.663 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Temmuz 2023 #1 Merhaba, MSI A520M-A Pro anakart almıştım bugün sistemi kurdum R3 4100 ve GT 1030 ile kullanıyorum bir sıkıntısı yok ama anakart içinde bir driver CD'si var. Merak ettiğim konu bu CD'yi kurmalı mıyım yoksa gerek yok mu?
Merhaba, MSI A520M-A Pro anakart almıştım bugün sistemi kurdum R3 4100 ve GT 1030 ile kullanıyorum bir sıkıntısı yok ama anakart içinde bir driver CD'si var. Merak ettiğim konu bu CD'yi kurmalı mıyım yoksa gerek yok mu?
Çözüm Emir M. 20 Temmuz 2023 Kullanmayın, CD içindeki sürücüler eski kalıyor. İnternet sitesinden en güncelini indirin. Sürücü CD'lerine kötü gün dostu olarak işiniz düşer anca.
Kullanmayın, CD içindeki sürücüler eski kalıyor. İnternet sitesinden en güncelini indirin. Sürücü CD'lerine kötü gün dostu olarak işiniz düşer anca.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.872 Makaleler 26 Çözümler 517 20 Temmuz 2023 #2 Kullanmayın, CD içindeki sürücüler eski kalıyor. İnternet sitesinden en güncelini indirin. Sürücü CD'lerine kötü gün dostu olarak işiniz düşer anca. Artı 0 Eksi Çözüm
Kullanmayın, CD içindeki sürücüler eski kalıyor. İnternet sitesinden en güncelini indirin. Sürücü CD'lerine kötü gün dostu olarak işiniz düşer anca.
KS KS GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.663 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Temmuz 2023 #3 Emir M. dedi: Kullanmayın, CD içindeki sürücüler eski kalıyor. İnternet sitesinden en güncelini indirin. Sürücü CD'lerine kötü gün dostu olarak işiniz düşer anca. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direkt kurdum çalıştırdım ayrıyeten kurmama gerek var mı? Bir de hangi driverları kurmam lazım eğer lazımsa? Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Kullanmayın, CD içindeki sürücüler eski kalıyor. İnternet sitesinden en güncelini indirin. Sürücü CD'lerine kötü gün dostu olarak işiniz düşer anca. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direkt kurdum çalıştırdım ayrıyeten kurmama gerek var mı? Bir de hangi driverları kurmam lazım eğer lazımsa?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.872 Makaleler 26 Çözümler 517 20 Temmuz 2023 #4 GoDd1 dedi: Hocam ben direkt kurdum çalıştırdım ayrıyeten kurmama gerek var mı? Bir de hangi driverları kurmam lazım eğer lazımsa? Genişletmek için tıkla... Buradan chipset kurun: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/a520 Buradan da ses sürücüsü, Ethernet sürücüsü gibi diğer ıvır zıvırlari kurabilirsiniz. Kurmak şart değil: MSI A520M-A PRO Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd Gen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, Micro ATX) Artı 0 Eksi
GoDd1 dedi: Hocam ben direkt kurdum çalıştırdım ayrıyeten kurmama gerek var mı? Bir de hangi driverları kurmam lazım eğer lazımsa? Genişletmek için tıkla... Buradan chipset kurun: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/a520 Buradan da ses sürücüsü, Ethernet sürücüsü gibi diğer ıvır zıvırlari kurabilirsiniz. Kurmak şart değil: MSI A520M-A PRO Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd Gen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, Micro ATX)