E evo Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #1 Merhabalar. Yeni bir Notebook almayı düşünüyorum. Oyun oynaya bilirim de oynamaya da bilirim. MSI Apache GE70 ürününü inceledim. Bu Sisteme Mac kurulumunda sıkıntı yaşar mıyım? Önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2014
Merhabalar. Yeni bir Notebook almayı düşünüyorum. Oyun oynaya bilirim de oynamaya da bilirim. MSI Apache GE70 ürününü inceledim. Bu Sisteme Mac kurulumunda sıkıntı yaşar mıyım? Önerileriniz nelerdir?
albuspwbd Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 157 29 Ağustos 2014 #2 evo dedi: Merhabalar, Yeni bir notebook almayı düşünüyorum. Oyun oynaya bilirm de oynamaya da bilirim. MSI Apache GE70 2PC-291XTR Notebook ürününü inceledim bu sisteme mac kurulumunda sıkıntı yaşarmıyım yada sizlerin tavsiyeleri nelerdir. Genişletmek için tıkla... Bu notebook çok iyi ve mac kurulumunda sorun yaşamazsın
evo dedi: Merhabalar, Yeni bir notebook almayı düşünüyorum. Oyun oynaya bilirm de oynamaya da bilirim. MSI Apache GE70 2PC-291XTR Notebook ürününü inceledim bu sisteme mac kurulumunda sıkıntı yaşarmıyım yada sizlerin tavsiyeleri nelerdir. Genişletmek için tıkla... Bu notebook çok iyi ve mac kurulumunda sorun yaşamazsın
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #3 Türkçe kurallarına uyun ve bütçenizi belirtin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-sosyal-kuralları.2762/
Türkçe kurallarına uyun ve bütçenizi belirtin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-sosyal-kuralları.2762/
E emre4554 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #4 Monster serileride var onlarada bak istersen fiyatlarıda diğer laptoplara göre uygun. Tabi kargoda ne kadar sürede gönderirler onu bilemem.
Monster serileride var onlarada bak istersen fiyatlarıda diğer laptoplara göre uygun. Tabi kargoda ne kadar sürede gönderirler onu bilemem.
Dinar Düzbak Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 855 Yer Balıkesir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #5 Bir oyuncu bilgisayarı alıp mac kurmak ne kadar mantıklı ? Her oyun mac'e çıkmıyor sonuçta.