L L2_Efe Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Merhaba, benim bilgisayarda sanallaştırma yok fakat emülatörden oyun oynamak istiyorum. GameLoop denedim fakat kastı sonra MSI App Player diye bir şey buldum. MSI App Player sanallaştırma istiyor mu? Site linki: MSI App Player x BlueStacks Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Merhaba, benim bilgisayarda sanallaştırma yok fakat emülatörden oyun oynamak istiyorum. GameLoop denedim fakat kastı sonra MSI App Player diye bir şey buldum. MSI App Player sanallaştırma istiyor mu? Site linki: MSI App Player x BlueStacks
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.747 Makaleler 27 Çözümler 181 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 5 Kasım 2023 #2 Bütün emülatörlerde sanallaştırma açmak performans artışına vb. gibi etkenlerde işe yaradığı için açmalısın.
Bütün emülatörlerde sanallaştırma açmak performans artışına vb. gibi etkenlerde işe yaradığı için açmalısın.