MSI ARGB kontrolcü XPG battlecruiser ile nasıl olur?

Makaleler
6
Yer
Bursa
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsiniz. Zamanında bu tarz bağlantılar hep uyumluluk arıyordu fakat artık onlar kalmadı diye biliyorum.

İfadeler: RPM
Dişi uçlarını takarak kontrol edebilirsiniz. Erkek uçları fanları birbirine bağlamak için. Sizin durumunuzda fanlardaki erkek ARGB bağlantıları boşta kalacaktır.

Dişi uçlarını takarak kontrol edebilirsiniz. Erkek uçları fanları birbirine bağlamak için. Sizin durumunuzda fanlardaki erkek ARGB bağlantıları boşta kalacaktır.

Hocam peki anakarta bağladığım halde şu kumanda ile fanları kontrol edebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ürün hakkında çok detaylı bir incelemeye ulaşamadım. Gördüğüm kadarıyla kumandanın üstünde M/B Sync tuşu var. Kontrolün anakart ile kumanda arasındaki geçişini sağlıyor olabilir, emin değilim.

Sizin attığınız videodan başka bir tane video bulabildim, o da Rusça idi. Bu konuda kesin bir şey diyemeyeceğim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…