MSI Armor GTX 1060 OCV1 Fan Kontrol Etme

Graphic Designer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Ekran kartının fanları bilgisayarı açtığım andan itibaren son hızda çalışıyor, çok gürültü yapıyor. Yani oyuna girdiğim zamanda da normal zamanda da aynı hızda çalışıyor. Bunun ayarlamasını nereden yapabilirim? İnternette araştırdım. Kendi sitesinde de bir şey bulamadım. MSI Afterburner üzerinden kontrol etmeye çalıştım ancak bir değişiklik olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar kısmından fana gelin ve "Kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç" seçeneğini aktif edin. Daha sonra kendinize göre ayarı yapın. Ana ekranda da ayar Auto olmalı. Ayar çubuğu deaktif olmalı.

afterburner.PNG

Ayarlar kısmından fana gelin ve "Kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç" seçeneğini aktif edin. Daha sonra kendinize göre ayarı yapın. Ana ekranda da ayar Auto olmalı. Ayar çubuğu deaktif olmalı.

Eki Görüntüle 296939
Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim mesajı görmemişim. Dediğiniz ayarlamayı yaptım ancak bi değişim olmadı. Hatta arayüz üzerindeki Fan Speed bölümüyle de oynadım yine bi değişim olmadı. Acaba kartta mı bir problem var. Birde ara ara cızırtı yapıyor alttan hafifçe yukarı doğru kaldırıp bıraktığımda ses kesiliyor. Alalı takriben 2,5 ay oldu sıkıntı varsa geri göndereyim.
@Asım Demir
Fan Speed 0 gösteriyor ancak fanlar dönmeye devam ediyor. Yardımcı olabilecek olan var mı? Servise göndermeli miyim?
Çalışma Yüzeyi 1@2x-100.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı