MSI Armor GTX 1080 vs Asus Turbo GTX 1080

Mertss24

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar uçmuş durumda geçiştirmelik 1050 alıp beklemeni tavsiye ederim. Hak etmediği fiyatlara para hırsı yüzünden çıkmış bir ürünü alıp paralarınızı zalim dolandırıcı!lara kaptırmayın.

Hocam bu site neden böyle saçma derecede ucuz?
Söylediklerine göre kurumsal müşterilerine piyasa değerinin %30 altında mal satıp onlardan da %30 altında elektronik ürünler alıyorlarmış. Tahmini teslimat süresi 12 gün gösteriyor haklı olabilirler, riske edicek param olsa alışveriş yapmayı düşünürdüm gelirse çok karlı oluyor.

Turuncu forumda uzayıp giden bir konusu var. Harddisklerde indirim diye.
Söylediklerine göre kendileri takas usulü sunucu bileşeni satıp karşılığı belli sayıda ürün alıyorlarmış. Aslında stokları yok, sizden siparişi alıp ona göre getirtiyorlar süre bundan uzuyor. Oem parça asıl işleri olmadığından ellerinde kalabilir diye stok yapmıyorlarmış, N11 ,gittigidiyora vermiyorlarmış. Havale ile %10 indirim var ve baya tuhaf.
Ürünler webdenal, arena gibi farklı yerlerden gelebiliyor. Fatura daha sonra gelebiliyor. Anlayacağınız biraz riskli

süreç nedir ne kadar sürermiş gelince beni etiketliyip foto video atabilir misin ürünü nasıl paketliyorlar nasıl geliyor içinden ne çıkıyor

parayı nerden verdin ya da vereceksin ?

yerlerine gidip alınır mı İstanbul sonuçta ben de burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…