Nixoles Femtopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 2.el bir RX570 4 GB MSI Armor modelini aldim. Fiyati 1850 TL ve FurMark testi bu sekilde. Cok anlamıyorum da bu testler iyi mi? 8X msa 720p de calistirdim testi.
2.el bir RX570 4 GB MSI Armor modelini aldim. Fiyati 1850 TL ve FurMark testi bu sekilde. Cok anlamıyorum da bu testler iyi mi? 8X msa 720p de calistirdim testi.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #2 FurMark'ın amacı FPS değil de ekran kartını yüke bindirip test etmek değil mi yanlış biliyorsam affola.
FurMark'ın amacı FPS değil de ekran kartını yüke bindirip test etmek değil mi yanlış biliyorsam affola.
Nixoles Femtopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 Moltreach dedi: FurMark'ın amacı FPS değil de ekran kartını yüke bindirip test etmek değil mi yanlış biliyorsam affola. Genişletmek için tıkla... biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece
Moltreach dedi: FurMark'ın amacı FPS değil de ekran kartını yüke bindirip test etmek değil mi yanlış biliyorsam affola. Genişletmek için tıkla... biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece
lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #4 Nixoles dedi: biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece Genişletmek için tıkla... Overclock yaptınız mı? Kartınız 91 dereceye çıkmış. 90 Derece ve üstünde sorun çıkabilir. Fanların dönme hızını paylaşır mısınız? Kasa modeliniz nedir?
Nixoles dedi: biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece Genişletmek için tıkla... Overclock yaptınız mı? Kartınız 91 dereceye çıkmış. 90 Derece ve üstünde sorun çıkabilir. Fanların dönme hızını paylaşır mısınız? Kasa modeliniz nedir?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #5 Nixoles dedi: Biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece. Genişletmek için tıkla... He 81 derecesi tam sınır ekran kartları için diye biliyorum 85 ve üstü sıkıntı, termal macunu falan yeni koyulmuş mu onu sordunuz mu?
Nixoles dedi: Biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece. Genişletmek için tıkla... He 81 derecesi tam sınır ekran kartları için diye biliyorum 85 ve üstü sıkıntı, termal macunu falan yeni koyulmuş mu onu sordunuz mu?
Nixoles Femtopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #6 lenoish dedi: Overclock yaptınız mı? Kartınız 91 dereceye çıkmış. 90 Derece ve üstünde sorun çıkabilir. Fanların dönme hızını paylaşır mısınız? Kasa modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... donme hizi yuzde 90 kasa modeli aerocool rift tempered glass midi tower siyah rgb kasa overlock yapildimi yapilmadimi bilmiyorum 2.el aldim 2 gun once aldim
lenoish dedi: Overclock yaptınız mı? Kartınız 91 dereceye çıkmış. 90 Derece ve üstünde sorun çıkabilir. Fanların dönme hızını paylaşır mısınız? Kasa modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... donme hizi yuzde 90 kasa modeli aerocool rift tempered glass midi tower siyah rgb kasa overlock yapildimi yapilmadimi bilmiyorum 2.el aldim 2 gun once aldim
lenoish Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 1 20 Temmuz 2022 #7 Nixoles dedi: donme hizi yuzde 90 kasa modeli aerocool rift tempered glass midi tower siyah rgb kasa overlock yapildimi yapilmadimi bilmiyorum 2.el aldim 2 gun once aldim Genişletmek için tıkla... Kasanızda sadece egzos fan mı var? Fanın döne hızına göre fazla yüksek derecesi. Ve Armor serisinde kronik ısınma sorunu var.
Nixoles dedi: donme hizi yuzde 90 kasa modeli aerocool rift tempered glass midi tower siyah rgb kasa overlock yapildimi yapilmadimi bilmiyorum 2.el aldim 2 gun once aldim Genişletmek için tıkla... Kasanızda sadece egzos fan mı var? Fanın döne hızına göre fazla yüksek derecesi. Ve Armor serisinde kronik ısınma sorunu var.