Çözüldü MSI Armor RX 570 4G ekran kartına yanlış VBIOS atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan YAŞAR

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi MSI Armor RX570 4G marka model ekran kartıma yanlış VBIOS yükledim. Sorun şu ki anakartımda başka PCI-e slotu yok internette biraz araştırdım fakat kafam karıştı ne yapacağımı adım adım açıklar mısınız? Orijinal VBIOS dosyası var elimde. Görüntü bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış BIOS yükleyerek ekran kartınızı bricklemiş olabilirsiniz. Bu durum yaşandığında geri dönüşü olmuyor diye biliyorum fakat görüntü alabileceğiniz ikinci bir ekran kartınız varsa sistemi onunla açıp tekrardan VBIOS yükleyebilirsiniz, düzelir mi bilmiyorum. Keşke BIOS ile oynarken daha dikkatli olsaydınız.

Anakartta sadece 1 adet PCI-E slotu var onboard ile flash belleğe ROM yükleyerek çözemez miyiz?
Bilgisayarının içindeki OEM parçalarının özel isimlerini kodları ile birlikte mesela i5 9600K veya Samsung 970 Evo plus 250gb gibi gibi.
Anlamadığım ekran kartı BIOS'u ile bilgisayarımın bileşenlerinin ne alakası var?

Sorunu bu şekilde çözdüm cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…