MSI Armor RX 570 alınır mı?

Bütçe
1500-1600

g.vesta

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar. Bir adet MSI Armor RX 570 4 GB'lık ekran kartı buldum. Fiyatı 1600 yazmış, güvenlik bandrolü duruyor, sorduğumda da mining yapılmadığını söyledi. Sizce test edip alınmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
500 serisi bir kart önermem oldukça fazla WattMan hataları mevcut ve Armor ise 85 derecelere kadar çıkabilien bir kart.

WattMan sadece kart ike ilgili değil, parça uyumsuzluğu da buna sebep olur (RAM vs.). Bende RX570 var RAM'lerimi anakartın desteğinin üstüne çıkardığım zaman WattMan ayarları geri yüklendi hatasını alıyorum ama RAM'leri 3200'e çekersem sorun olmuyor.

RX 500 serisi bir kart alacaksan Armor'ya da XFX veya Sapphire ITX bir versiyon almayın onun yerine Sapphire Plus'e - Sapphire Nitro - MSI Gaming X - ROG STRIX tarzı modellere bakın.

Selam dostlar. Bir adet MSI Armor RX 570 4 GB'lık ekran kartı buldum. Fiyatı 1600 yazmış, güvenlik bandrolü duruyor, sorduğumda da mining yapılmadığını söyledi. Sizce test edip alınmaya değer mi?
RX580 kullanıcısıyım. 500 serisinde Wattman hatası eskisi gibi yok artık. MSI Armor kullanmadığım için kart hakkında yorum yapamam ama ROG Strix kullandığım için onun hakkında yorum yapabilirim. Boşta 30'ta çalıştığını söyleyebilirim. Temizlersen 25'e bile düşürebilirsin ben 1 yıl boyunca temizlemediğim için böyle. Dediğim gibi MSI Armor nasıldır bilmiyorum. Genellikle soğutmasıyla ilgili bi sıkıntısı olduğu söyleniyor kartın yapısından dolayı mıdır yoksa fanların kötülüğü mü bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı