MSI Armor RX 580 8 GB kartın sorunsuzu var mı?

SAOW

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar, MSI Armor RX 580 8 GB almıştım 2 yıl once simdi yeni kart alacağım bu kartı kullanmıyorum. Zaten kullanılacak bir tarafı yok MSI dunya genelinde birçok kişiyi mağdur etti bu kart nedeniyle. Sadece merak edıyorum bu kartın sağlamına rastlayan veya da normalleştırebılen var mı? Cunku bıldıgınız gibi bu kart aşırı ısınıyor ve fan 3500 - 7000 RPM arası donebılıyor. Bunun da ne berbat bir şey olduğunu biliyorsunuz )

Son düzenleyen: Moderatör:
2018 de almıştım bir süre kullanıp lanet ederek nvidia geçtim bir daha da bedava verseler kullanmam amd, mutlaka düzeltmişlerdir iyi olmuştur ama artık tercihim nvidia olacak herzaman. O kart çok ısınıyor ısınınca da fanları uçak motoru gibi çalışmaya başlıyordu düşünen varsa kesinlikle uzak dursun

Madencilerin sevdiği bir kart modelidir. Modlamaya gerek kalmadan 32Mh/s kazım gücüne sahip. Micron belleklerle geliyor geneli. Bu kartla oyun oynayan nadir insanlardan olabilirsiniz.

Madencilerin sevdiği bir kart modelidir. Modlamaya gerek kalmadan 32Mh/s kazım gücüne sahip. Micron belleklerle geliyor geneli. Bu kartla oyun oynayan nadir insanlardan olabilirsiniz.
Evet madenciler seviyo iyi kazım gucü varmış 2 ci elden belkide satarım AMA BU KART NEDEN BÖYLE BİLEN VARMI ONU MERAK EDİYORUM )

Armor serisinin soğutması cöp. Kasanda adamakıllı soğutma ve kasanın önü mesh değilse ekran kartının fanları 2000RPM civarı calısıp kafanı ütüleyecek ki 1600RPM'lerde bile çok ses çıkıyor Armor serilerinde. RX 570 Armor var elimde.

Alakası yok ne kadar iyi soğutman olursa olsun Kart SORUNLU ısınma problemi var 570leri bilmiyorum ama RX 580'lerde klasik bu 3500 ve üstunde döner fan en basit kötu oyunda bile istersen duvara montajla kartı yine aynısı olur

Doğrudur. Daha fazla TDP'ye sahip RX 580 ben undervolt ederek 6x12cm fan bulunan sistemimde 1300RPM'lerde 65 derecelerde tutmayı başarıyorum. Undervolt edince tahmini 10/15 derece düsüyor.

Doğrudur. Daha fazla TDP'ye sahip RX 580 ben undervolt ederek 6x12cm fan bulunan sistemimde 1300RPM'lerde 65 derecelerde tutmayı başarıyorum. Undervolt edince tahmini 10/15 derece düsüyor.
Evet voltajını kısarsan 60 larda çalışıyo fakat fps düşüyo ozamanda ) Msı servis pointe gonderdim SORUN YOK DEDI ))) GERI VERDILER BAKALIM biseyler yapicam bu kartla ilgili sadece merak ediyorum.neden boyle farklı bi kart zaten alıcam bugunlerde satmıcam rx580 i sorununu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…