MSI Armor RX 580 fan kullanımı ne kadar olmalı?

Bir kart %20 fan kullanımıyla 60 derece alır, diğeri %50 fan kullanımıyla 60 derece alır. Bu 5 derece fark aslında daha çok olabilir. Sadece fanlar daha hızlı çalışıyor.
Anladım hocam kart elimizde patladı yani. Bu kadar kalitesiz bir kart görmedim. Sesi duymayım diye kulaklık takıyorum bana mısın demiyor. MSI Armor pişmanlıktır.

Hocam kasanın yan kapağını açtım şuan oyunda Pubg Ultrada 74-75 derece %38-39 fan kullanımı var ve ses çıkartmıyor. Anladığım kadarıyla kasanın hava akışı kötü olduğu için kart sürekli fan devrini arttırıyordu. Fakat bu seferde kapağı açtığım için fark ettim ki ekran kartında coil whine sorunu var. Her türlü garantiye vericem. İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dostum bence sorun karttan değıl kasanın hava akışıyla alakalı çünkü
RX 570 var bende 65dereceyi (PUBG'de) geçtiğini görmedim fanlarıda %50 de çalıştırıyorum.
bundan önceki kartım Asus Strix r9 380 dı onun fanlarıda %50 de aynı sesi çıkartıyordu ancak
%50den fazla yaptığımızda ses olarak rahatsızlık veriyor. Kasanı soğutmak için bir çözüm ara sicaklık değerlerını paylaşıyorum senınle. MSI Armor modeli o kadar abartıldığı kadar kötü bir model değıl acimasiz davranmış arkadaşlar

Kardeşim teşekkür ederim öncelikle yorumun için. Ac Odyssey ultra ayarlarda %27 de falan çalışıyor fanlar. Fakat Pubg'de 75 dereceye kadar çıkıyor ve fan %40-41 seviyesinde. Kasanın yan kapağını açtığım halde bu seviyeye düştü. Fakat Pubg'de lobideyken bir anda fanlar hızlanıyor %45-47 ye kadar çıkıyor, oyuna girdiğimde yavaş yavaş düşüyor. Kasa Zalman Z3-Plus.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…