Çözüldü MSI Armor RX580 Red Dead Redemption 2 Sıcaklık Değerleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Denemeden bilemezsiniz. Undervolt yapıp oynarsanız en fazla 80 derece olur diye düşünüyorum.
Denemeden bilemezsiniz. Undervolt yapıp oynarsanız en fazla 80 derece olur diye düşünüyorum.

Çözüm
Hocam değerleri görmeden yorum yapmak doğru olmaz. Diğer oyunlar için kullanım ve sıcaklığa bakın. Fazla fark olmaz.

Arkadaşlar acaba MSI Armor RX580 ile RDR2 oynarsam bu İzmir sıcağında GPU çok ısınıp zarar görür mü?
İslemciler bilgisayar donanımlarınızın en güçlü parçalarıdır. Voltaj ve pin sorunları olmazsa uzun müddet kullanabilirsiniz. Ekran kartına gelince hava sirkülasyonu iyi bir kasada pek zarar görmez. Zira ekran kartları da yüksek sıcaklığa dayanıklı donanımlardır. Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ekran kartınıza zarar gelsin istemiyorsanız ve uzun süre kullanmak istiyorsanız oyun optimizasyonlarını iyi ayarlamanız gerekli. Aslında sıcaklık değerlerinin bazı sıkıntıları da oyun optimizasyonundan kaynaklanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı