MSI Artymis 242C VS ASUS VG24VQE

Bütçe
4500

557260

Kilopat
Makaleler
1
İki monitör arasında kaldım. ASUS 3300 TL, MSI 4400 TL. İkisine de baktım. MSI daha iyi geldi. Özellikler vs. bu bütçe ile başka öneriniz var mıdır?

Bir de MSI da ölü piksel çıkma gibi bir sorun olduğunu duymuştum.

Son düzenleme:
İki monitör arasında kaldım. ASUS 3300 TL, MSI 4400 TL. İkisine de baktım. MSI daha iyi geldi. Özellikler vs. bu bütçe ile başka öneriniz var mıdır?

Bir de MSI da ölü piksel çıkma gibi bir sorun olduğunu duymuştum.

İkisi de ghosting sorunlu monitörler. Eğer curved monitör zorunlu değilse bunlara bakmanızı öneririm.

İkisi de ghosting sorunlu monitörler. Eğer curved monitör zorunlu değilse bunlara bakmanızı öneririm.

Daha önce hiç kavisli monitör kullanmadım.
Biraz araştırma yapınca kavisliye kararlı verdim.
Bir de tasarım olarak da önem verdim. MSI’ın tasarımı çok hoşuma gitti.

Kontrast oranı olarak da attıklarım 3000:1.
Önerdikleriniz 1000:1. Bu da çok kafamı karıştırıyor.

Daha önce hiç kavisli monitör kullanmadım.
Biraz araştırma yapınca kavisliye kararlı verdim.
Bir de tasarım olarak da önem verdim. MSI’ın tasarımı çok hoşuma gitti.

Kontrast oranı olarak da attıklarım 3000:1.
Önerdikleriniz 1000:1. Bu da çok kafamı karıştırıyor.

Kontrast oranı ve curved olması dışında VA panelin IPS'e göre neredeyse artısı yok. Monitörü karanlıkta kullanmayacaksanız ve siyahları çok önemsemiyorsanız 1000:1 kontrast oranı da size yetecektir diye düşünüyorum. Ghosting sorunu bu monitörlerin direkt artılarını öldürecektir, o yüzden ben düz IPS bir monitör almanızı öneriyorum ama curved istiyorsanız alternatif atabilirim.

Kontrast oranı ve curved olması dışında VA panelin IPS'e göre neredeyse artısı yok. Monitörü karanlıkta kullanmayacaksanız ve siyahları çok önemsemiyorsanız 1000:1 kontrast oranı da size yetecektir diye düşünüyorum. Ghosting sorunu bu monitörlerin direkt artılarını öldürecektir, o yüzden ben düz IPS bir monitör almanızı öneriyorum ama curved istiyorsanız alternatif atabilirim.
Kavisli atabilirseniz sevinirim. Ayrıca genelde ışık kapalı oynuyorum.

Kavisli atabilirseniz sevinirim. Ayrıca genelde ışık kapalı oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı