MSI & ASUS Notebook Tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ston3d

Hectopat
Son düzenleme:
Ben bir şey satın alırken kararsız kaldığım durumlarda ucuz olanı alırsam sonra mutsuz, pahalı olanı alırsam sonra mutlu oluyorum.

Şahsen alıp uzun yıllar kullanacağımdan dolayı hem donanım olarak hemde performans olarak mutlu eden ve hem işlerimi hemde arada birde olsa kacamak olarak oyun falan oynayabileyim diyerek'den böyle bu konu açtım çok kararsız kalıyorum siz değerli üyelerden yorumlar alarak bana yol göstersin istiyorum. Aslında Asus G Series GL551JW-DS74 modeli dahada cazıp geliyor ama bakalım, siz değerli üyeler ne düşünür.

Acaba bu fiyata değermi Asus G Series GL551JW-DS74

Asus G Series GL551JW-DS74 Notebook

@Recep Baltaş Abi bir tavsiyen olurmu cevap verirsen sevinirim. Sizce bu 4 üründen hangi daha iyidir. Asus G Series GL551JW-DS74 bu ürün hakkında görüşlerinizi söyleyebilirmisiniz.

Cebinde 10 lira varsa ve bunun 9 lirasını harcamak zorunda kalıyorsan, ne alırsan al içinde her zaman bir "sıkıntı" kalacaktır. Her şey gönlünce olur inşallah...

Cebinde 10 lira varsa ve bunun 9 lirasını harcamak zorunda kalıyorsan, ne alırsan al içinde her zaman bir "sıkıntı" kalacaktır. Her şey gönlünce olur inşallah...

Teşekkür ederim. Galiba dediğin gibi :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar acaba Asus G Series GL551JW-DS74 Notebook bu ürün hakkında ne düşünürsünüz. Sanırım bu ürüne karar kıldım ama bana bilgi verirseniz sevinirim.
@Murat5038 @Recep Baltaş Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz acaba bilginiz varsa eğer bu ürün hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Evet arkadaşlar Asus G Series GL551JW-DS74 bu ürün hakkında görüş bildirebilirmisiniz.Bu fiyata değermi mağzasından alacağım.
Asus G Series GL551JW-DS74 Notebook

Yönetici arkadaşlar. Bu konuyu kapatabilirsiniz.Asus G Series GL551JW-DS74 ürünü almış bulunmaktayım. İyi eğlenceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı