A4WPinkman Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar bugün yeni bir pc topladım. Usb' ye windows 7 attım kurmaya çalışırken aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor. Araştırdım biraz sata ayarlarını değiştir diyorlar ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bugün yeni bir pc topladım. Usb' ye windows 7 attım kurmaya çalışırken aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor. Araştırdım biraz sata ayarlarını değiştir diyorlar ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
hengin Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 821 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #2 Sürücü yükle değil de ordaki ileri butonunu kullanırsanız kurulum tamamlanacaktır. 1 hafta uğraştım sırf o yüzden.
Sürücü yükle değil de ordaki ileri butonunu kullanırsanız kurulum tamamlanacaktır. 1 hafta uğraştım sırf o yüzden.
A4WPinkman Kilopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2015 #3 Hocam ileri butonu gözükmüyordu , ancak dvd ile sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım sorun çözülmüştür.
Hocam ileri butonu gözükmüyordu , ancak dvd ile sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım sorun çözülmüştür.