sorunu halledemedim fakat format attım
kurulumu cd den windows 7 64 bit kurmaya çalışıyorum ( diğer bilgisayarımda bu sorun yok )
windows 7 kurarken windows başlatılıyor ekranına gelince usb devre dışı kalıyor yani hiçbir giriş çalışmıyor( arka ön hepsini denedim klavye mouse ışıkları bile sönüyor ) bios ' dayken hepsi aktif sorunsuz çalışıyor sadece bios ekranını geçerken bu sorun var
en sonunda 2 gün boyunca uğraştım sonuç alamadım benimde aklıma bir fikir geldi eski portlu mor girişli klavye ile format atmayı denedim sorunsuz zar zor attım anakart cdlerindende usb driverlarını kurdum çalıştı arkasından tekrar format attım usbler belki tanıyınca bu sorun ortadan kalkar diyerek yine kalkmadı eski girişli klavye ile format tekrar attım simdi sistemimi kullanıyorum fakat, bu sorunu hala çözemedim sorun neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum çok tuhaf bir durum belki alakası varmı bilmiyorum fakat mouse klavye kulaklık hepsi logitech bunların driverlerinide kurarken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum 3 donanımımdan tam perfomans alamıyorum