MSI B150M Bazooka PC'ye MacOS Kurmak

GpuPower

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yarı zamanlı yazarlık yaptığım için Windows dışında bir deneyim yaşamak istedim ve MacOS kurmak istiyorum. Sistem özelliklerim;

Anakart: MSI B150M Bazooka
Ekran kartı: MSI GTX 960
İşlemci: i5 6500
Ram: Kingston 8 GB
Güç kaynağı: Aerocool KCAS 600W 80+
Disk: 250 GB SSD + 2x 500 GB HDD

İstediğim şey yazı yazmadığım zamanlarda Mac'i kapatıp Windows'a geçmek ve oyun oynamak. Bunun için eski bir harddiski takacağım. Nereden başlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Bu konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim.

Teşekkürler.

Sistem güncel. Fakat GTX serisi ekran kartını kullanamazsınız. Ama bu size sorun yaratmayacaktır. Verdiğim rehberlerden ve videolardan kurulum yapmayı deneyin yine takılırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Kurulum imajı için: macOS Sierra Güncel Kurulum İmajı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Berkay'a katılmıyorum. GTX 960 kartını Hackintosh sisteminde çalıştırabilir kullanabilirsin. Anakart olarakta B150 M3'e kendi ellerimle kurulum yaptım bir sorun yaratmaz. GTX 960 için Hackintosh'un Maxwell desteği mevcut ve aynı zamandada Web Driver'ı kullanabilirsin. Yine bir sorunla karşılaşırsan ister yeni bir konu açıp sorabilir, istersen buraya yazabilirsin. Elimden geleni yaparım. İyi forumlar.

İndirme linkini buraya bırakayım ben aramana gerek kalmasın.
https://images.nvidia.com/mac/pkg/367/WebDriver-367.15.10.45f01.pkg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı