B BaranHashas Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #1 Herkese merhabalar. Bilgisayar toplamaya çalışıyorum ama kasa konusunda halen kararımı veremedim. Sistemler: *MSI B150M Bazooka DDR4 *İntel Skylake core i5 6600 3.3 GHz *MSI GTX960 GAMİNG 2G *Kingston 8GB HyperX Fury DDR4 *WD 1TB *Kingston 120SSD Bunları rahatça sığdırıcağım bir kasa önerir misiniz? Birde Corsair Carbide Spec-Alpha Siyah/Kırmızı Pencereli Gaminig Mid Tower Kasa nın içine sığdırabilir miyim? Link: Corsair Carbide Spec-Alpha Siyah/Kırmızı Pencereli Gaminig Fiyatı
Herkese merhabalar. Bilgisayar toplamaya çalışıyorum ama kasa konusunda halen kararımı veremedim. Sistemler: *MSI B150M Bazooka DDR4 *İntel Skylake core i5 6600 3.3 GHz *MSI GTX960 GAMİNG 2G *Kingston 8GB HyperX Fury DDR4 *WD 1TB *Kingston 120SSD Bunları rahatça sığdırıcağım bir kasa önerir misiniz? Birde Corsair Carbide Spec-Alpha Siyah/Kırmızı Pencereli Gaminig Mid Tower Kasa nın içine sığdırabilir miyim? Link: Corsair Carbide Spec-Alpha Siyah/Kırmızı Pencereli Gaminig Fiyatı
quuredo Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #2 Bütçenizi belirtmemişsiniz, size daha verimli,performanslı sistem toplayalım.
B BaranHashas Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #3 quuredo dedi: Bütçenizi belirtmemişsiniz, size daha verimli,performanslı sistem toplayalım. Genişletmek için tıkla... Ne Önerirsiniz resmını atın ve ya yazı olarak yazın bizde bakalım 3.150 sınırımız var. Ayrıca sizin verdiğiniz teklifi beğenmedim diyelim bu bilgisayar için ne kasa önerirsiniz..?
quuredo dedi: Bütçenizi belirtmemişsiniz, size daha verimli,performanslı sistem toplayalım. Genişletmek için tıkla... Ne Önerirsiniz resmını atın ve ya yazı olarak yazın bizde bakalım 3.150 sınırımız var. Ayrıca sizin verdiğiniz teklifi beğenmedim diyelim bu bilgisayar için ne kasa önerirsiniz..?
quuredo Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #4 Bu sistem çok daha verimli ve daha performanslı olucaktır. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 44 KB · Görüntüleme: 159