Zeki Delil Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #1 Bu anakartla; bu anakart arasındaki fark nedir? Ben baktım her şey aynı görünüyor ikisi de DDR4, ikisi de 1151 soket fakat birinde USB 3.1 yazıyor diğerinde de VGA, DMI, HDMI yazıyor. Farkları var mı varsa hangisi daha iyi?
Bu anakartla; bu anakart arasındaki fark nedir? Ben baktım her şey aynı görünüyor ikisi de DDR4, ikisi de 1151 soket fakat birinde USB 3.1 yazıyor diğerinde de VGA, DMI, HDMI yazıyor. Farkları var mı varsa hangisi daha iyi?
M murat_ucar Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 624 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #2 Bazooka olanda gaming lan var ve üzerindeki ses yongası daha iyi seviyede. Online oyun çok oynarım diyorsan bazooka daha iyi bir seçim.
Bazooka olanda gaming lan var ve üzerindeki ses yongası daha iyi seviyede. Online oyun çok oynarım diyorsan bazooka daha iyi bir seçim.
Nerveux Hectopat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #3 Pek bir fark yok aralarında, en mantıklısı Bazooka olacaktır.
GamingCem Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 47 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2016 #4 b150M Bazooka modelinde ekstra olan özellikler · Kırmızı led · Oyuncular için WTFast yazılmı ( 2 aylık Premium kodu WTFast - Way Too fast - MSI Gaming Series - 1 aylık sürümünü steam 15 Tl ‘ye satıyor. WTFast Gamers Private Network (GPN) Steam'de · MSI GAMING LAN Manager yazılım · MSI Gaming HotKey yazılımı (Klavyenize makrolar atayabilirsiniz · Steelseries ve Gaming Sertifikası · Gaming Device Port · MSI Mouse Master Yazılımı · Obs Yazılımı ( Bu normalde de bedava olan bir yazılım) · MSI Gaming Apllication (Silent / Gaming / OC) · MSI Ramdisk Gaming Kasa Rozeti, DND Kapı Kartı, Kablo Etiketleri
b150M Bazooka modelinde ekstra olan özellikler · Kırmızı led · Oyuncular için WTFast yazılmı ( 2 aylık Premium kodu WTFast - Way Too fast - MSI Gaming Series - 1 aylık sürümünü steam 15 Tl ‘ye satıyor. WTFast Gamers Private Network (GPN) Steam'de · MSI GAMING LAN Manager yazılım · MSI Gaming HotKey yazılımı (Klavyenize makrolar atayabilirsiniz · Steelseries ve Gaming Sertifikası · Gaming Device Port · MSI Mouse Master Yazılımı · Obs Yazılımı ( Bu normalde de bedava olan bir yazılım) · MSI Gaming Apllication (Silent / Gaming / OC) · MSI Ramdisk Gaming Kasa Rozeti, DND Kapı Kartı, Kablo Etiketleri