MSI B150M Bazooka vs MSI B150 Gaming M3

TonyMontana

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3500 tl limitli bir oyun bilgisayarı topluyorum. Seçtiğim anakart MSI H170 Gaming M3, lakin bütçemi biraz aşıyor o yüzden soracağım soru şu:

Aynı özelliklere sahip MSI B150M Bazooka alırsam 115 tl,
Aynı özelliklere sahip MSI B150 Gaming M3 alırsam 42 tl cebimde kalacak.

Yani MSI H170 Gaming M3 yerine bunlardan birini seçmeli miyim? Ya da aralarındaki fark gözle görünür şekilde bir fark mı? Şimdiden teşekkürler.

MSI B150 Gaming M3 almalısın neden diye soracak olursan adı üstünde gaming serisi yani küçük yönleri ile oyunlara daha odaklı bir anakart.

Ben de haziran gibi bir sistem toplayacağım ve tercihimi MSI B150 Gaming M3 ten yana kullanmayı planlıyorum.

Peki MSI H170 Gaming M3 ile aralarında bariz bir fark var mı? 50 tl var aralarında sonuçta, H170 yerine seçmeli miyim?
Aslında 2 anakartta aynı seviye ancak H170 serisinin depolama hızı B150 serisine göre biraz daha yüksek yani açılış kapanış süreleri H170'de daha kısa bu seçim birazda sana kalmış.

Aslında 2 anakartta aynı seviye ancak H170 serisinin depolama hızı B150 serisine göre biraz daha yüksek yani açılış kapanış süreleri H170'de daha kısa bu seçim birazda sana kalmış.

Hocam gerçekten tek fark buysa 10 saniye fazla beklerim 50 tl cebimde kalır..

B150 serisi anakart almayı düşündüğüne göre işlencin K serisi olmayacak. Bu durumda MSI B150M Bazooka'yı tercih edip, geri kalan parayla SSD yada soğutucu alabilirsin. Bazooka yada M3 arasında, senin oyun keyfini azaltacak yada çoğaltacak herhangi bir özellik farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…