Swacth12 Kilopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #1 Başlıkta belirttiğim gibi PCI Express portum ekran kartını çıkarırken yerinden çıktı biraz. Yeniden takayım dedim azıcık değdirince bile cam sesi gibi sesler geldi. Yerine nasıl oturtmalıyım? Anakartım MSI B150M PRO-VDH. Son düzenleme: 8 Mayıs 2016
Başlıkta belirttiğim gibi PCI Express portum ekran kartını çıkarırken yerinden çıktı biraz. Yeniden takayım dedim azıcık değdirince bile cam sesi gibi sesler geldi. Yerine nasıl oturtmalıyım? Anakartım MSI B150M PRO-VDH.
S semcel Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #2 Sanırım kartı çıkartırken zorladınız, yoksa port UHU ile yapıştırılmamışsa bu hale gelmesi neredeyse imkansız. Hiç dokunmadan servise göndermelisiniz.
Sanırım kartı çıkartırken zorladınız, yoksa port UHU ile yapıştırılmamışsa bu hale gelmesi neredeyse imkansız. Hiç dokunmadan servise göndermelisiniz.
Swacth12 Kilopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #3 semcel dedi: Sanırım kartı çıkartırken zorladınız, yoksa port UHU ile yapıştırılmamışsa bu hale gelmesi neredeyse imkansız. Hiç dokunmadan servise göndermelisiniz. Genişletmek için tıkla... HepsiBurada'dan aldım. Servis olarak nereye göndereyim?
semcel dedi: Sanırım kartı çıkartırken zorladınız, yoksa port UHU ile yapıştırılmamışsa bu hale gelmesi neredeyse imkansız. Hiç dokunmadan servise göndermelisiniz. Genişletmek için tıkla... HepsiBurada'dan aldım. Servis olarak nereye göndereyim?