MSI B150M PRO-VHD vs MSI H110M GAMING

Daha fazla  
Arkadaşlar ben yakın zamanda bir sistem almayı düşünüyorum. H110 anakartlar dayanıksızmış B150 anakartlara göre galiba. Çift RAM slotu veya 4 RAM slotu olması benim için sıkıntı değil. H110M GAMING anakartın kırmızı ledlerden başka artı yönü var mıdır ? Online oyunlarda düşük ping gibi faydası olur mu ? B150M PRO-VDH alsam aralarındaki fark ne olur ? Hangisi uzun ömürlü olur ? 250 lira civarı daha iyi anakart va rmıdır ? B150M Bazooka önerebilirsiniz o da pahalı geldi. Eğer bütçeyi artırabilirsem Bazooka alırım. Artıramazsam başlıktaki iki anakartın farklarını açıklar mısınız?

h110' lar dayanıksız değildir. Gaming tamamiyle pazarlama stratejisiyle ortaya çıkmış bir ürün. Hiçbir + yönü yok. Online oyunlarda pingini internetin belirler. Anakartla ilgisi yok. Yalan dolan bunlar. Bence şunu alın: MSI H110M PRO-VD H110 LGA1151 DDR4-2133MHz Anakart

Tavsiyen için teşekkürler. H110 lar dayanıklıdır ama B150M'ye göre dayanıksız diye duymuştum. Neden B150M varken H110M tavsiye ettin. B150M daha uzun ömürlü olmazmı ? B150M PRO-VDH ile B150M Bazooka ile aralarında pek bi fark varmıdır sizce ?

Slot sayısı ve hdım girişler. Senin için hdım önemli değil çünkü monitörü ekran kartına bağlıyacaksın.

Sana bir öneri b150m almak yerine h110m alırsan ekran kartına veya işlemciye yatırım yapabilirsin.

Peki parça kalitesi olarak bi farkı varmıdır ? Daha uzun ömrü olurmu ?

Parça kalitesi vardır ama bu sizin oyun yada ilerde kullanımda sorun yaşatmaz sadece bu kartlar slot sayısından kırpılmış kartlardır.

Teşekkürler. Ben bütçeyi biraz zorlayıp Bazooka alacağım. İlerde üst seviye ekran kartı takarsam slotlar işe yarayabilir. İ5 6500 + GTX 950 düşünüyorum bu anakarta. 2-3 sene sonra ekran kartını yükseltirim diyorum.

Yukarida arkadas da belirtmis. Ram senin icin sorun degil 2 slot yeterli ekran karti da alacaksin peki neden bazookaya karar verdin?

Ayni soru benim kafamda da var. Bazooka biraz tuzlu geliyor ancak h110 kirpilmis diyen de cok. Karar vermek zorlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…