Msi B250M Gaming pro ve Dark N10 uyumu

Asetra

Megapat
Yer
Hatay/İskenderun
Anakart : Msi B250M Gaming pro

Kasa : Dark N10

Ekran Kartı : Msi Gaming x RX 570

Bu parçalar kasada sıkıntı çıkarır mı ? Yani sığar mı ? Sığmaz mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Görüntüsü (41).png

Bu kasaya bahsini ettiğiniz parçalar rahatlıkla sığar ama Dark N10 önermiyoruz. Bende sistem toplarken bu kasadan vazgeçip Corsair Carbide Spec-03 kasayı aldım. Kaliteli markalar öneririm.

Dark N10 iyi bir kasa. Dark markasının en beğendiğim kasası. PSU ve HDD saklama bölümü var. Kablolama çok rahat. Fan kontrolcüsün de yüksek hız düşük hız ve tamamen kapatma seçeneği var. Düşük hızda sıfır ses yüksek hızda kesinlikle rahatsız etmeyen düzenli bir sesi var. Sistemi serin tutan bir kasa ferah. Kullanıyorum ve çok memnun kaldım kasadan. Markaya benim de önyargım vardı. Ama bu modelde iyi iş çıkarmışlar. Ayrıca içinize sinmezse bu kasa çok sattığı için internette çok fazla yorum var okuyunuz. Keşke dolar yükselmeden önce 180-200 lira gibi fiyatları varken alsaymışım diyorum ben. Ayrıca kasa son derece geniş. Takılamayacak bir ekran kartı yok. İçi bomboş ve HDD ler alt kısımdaki gizli alana takıldığı için kasanın uzunluğunu etkilemiyor. SSD ler ise kasanın sol kapağının altına takılabiliyor. Ortalıkda görünen donanım olmadığı için çok toplu düzenli bir kasa.

@KABAMSI iyi hoş da sac ve fan kalitesinden de bahsetseydiniz. :)
Fan kalitesi dediğim gibi düşük hızda sıfır ses. Yüksek hızda kesinlikle rahatsız etmeyen yükselip alçalmayan sabit düşük bir ses. Stok fan kullanan biri ayırt edemez. Saç kalitesine gelince kasa elime geçtiğinde kontrol ettim kesinlikle eğilme bükülme yok sağlam bir kasa. Bu markaya ait diğer kasaları kullanmadığım için karşılaştırma yapamadım. Ama diğer birçok modelde kullanıcının kötü yorumları mevcut. Belki başka modellerinde saç kalitesi düşük olabilir. Diğer kasam olan Zalman Z3 Plus dan çok çok daha kaliteli ve işlevsel bir kasa olduğu kanaatindeyim. Hem işlevselliği hemde tasarımı için alınabilir bir kasa. Forumda uygun fiyata satan 2 arkadaş var onlardan alınabilir aslında sıfır fiyatı yüksek geliyorsa. Ama dediğim gibi objektif yorum yapıyorum aldığıma pişman etmeyen bir kasa oldu.

Valla ben 300 TL gibi bir fiyata almıştım. Fanları vasatın altında kalite olarak. Plexi ve sac da aynı.
Ama diğer yandan montaj kolaylığı kablo yönetimi ve genişlik açısından gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı