Çözüldü MSI B250M Mortar'a TPM 2.0 çipi takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Npc06

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10 bilgisayarımı Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Anakartın sitesinde TPM 1.0 yazıyor. Ben bu cihaza TPM 2.0 çipi taksam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Listede anakartın adı geçiyor, yani evet destekliyor. Şayet işlemciler resmi olarak Windows 11'i desteklemiyor.
Listede anakartın adı geçiyor, yani evet destekliyor. Şayet işlemciler resmi olarak Windows 11'i desteklemiyor.

Çözüm
Teşekkürler. İleride işlemci desteğini artıracaklarını düşünüyorum. En azından bir nesil. (benim 7. nesil)
Windows üzerinde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, mesela Valorant sadece Secure Boot ve TPM 2.0'ı kontrol ediyor desteklenmeyen işlemcide bile açılabiliyor.

Windows üzerinde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, mesela Valorant sadece Secure Boot ve TPM 2.0'ı kontrol ediyor desteklenmeyen işlemcide bile açılabiliyor.

Güvenlik güncellemeleri 1 1.5 yil daha devam etse yeni sistem toplayacağım için uğraşmayacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…