MSI B250M Pro VD ve GTX 1050 Ti sistem no signal sorunu

grkm3434

Hectopat
Dün Amazon'dan gelen parçalarımı kasaya montajladım bu yandan hiçbir sıkıntı yok. Hatta kasa çalışıyor şu an tüm parçalar aktif şekilde ama monitöre bağlantı yapıp açmak istedim, monitörde "No Signal" hatası alıyorum. Bu arada monitör biraz eski girişi VGA girişli, acaba ekran kartı VGA desteklemediğinden mi No signal hatası alıyorum? Acil yardıma ihtiyacım var.

Sistem;

• Intel Core i5 7400
  • EVGA GTX 1050 Ti SC 4GB 128Bit
  • MSI B250M PRO-VD
  • CORSAIR Vengeance 8GB 2400MHz
  • WD 1TB 7200RPM HDD
  • ZALMAN R1 600LE 600W

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakarttaki VGA'ya bağladıysanız zaten ekran kartı takılıyken görüntü alamazsınız.
Ekran kartından görüntü almanız gerekiyor, VGA kullanmak için de aktif çevirici almalısınız.

Anakarttaki VGA'ya bağladıysanız zaten ekran kartı takılıyken görüntü alamazsınız.
Ekran kartından görüntü almanız gerekiyor, VGA kullanmak için de aktif çevirici almalısınız.
Sorunu buldum zaten teşekkürler. Ekran kartı VGA desteklemiyor. Zaten 3 girişi var ekran kartının. DisplayPort, HDMI ve Dvi-d, bende araştırmalarım sonucu HDMI to VGA dönüştürücüsünün sorunu halledebileceğini buldum. En kısa zamanda dönüştürücü alacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı