Bekir AKYILDIZ Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2017 #1 Merhabalar, anakartım MSI B350 Tomahawk. Anakartımda LED bağlantısı için PIN girişi var. Ama nasıl bağlantı yapabileceğimi bilmiyorum. Bilenler fotoğraf atarsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2017
Merhabalar, anakartım MSI B350 Tomahawk. Anakartımda LED bağlantısı için PIN girişi var. Ama nasıl bağlantı yapabileceğimi bilmiyorum. Bilenler fotoğraf atarsa çok sevinirim.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 5 Kasım 2017 #2 Kullanım kitapçığında da yazar, kutu içeriğinden çıkan kabloyu JLED1 soketine takıyorsun:
Bekir AKYILDIZ Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2017 #3 Silinen üye dedi: Kullanım kitapçığında da yazar, kutu içeriğinden çıkan kabloyu JLED1 soketine takıyorsun: Eki Görüntüle 265802 Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Ancak ben ledi hazır almayacağım. Ledin ucuna nasıl bir bağlantı yapmam gerekki jled1 girişine takabileyim.
Silinen üye dedi: Kullanım kitapçığında da yazar, kutu içeriğinden çıkan kabloyu JLED1 soketine takıyorsun: Eki Görüntüle 265802 Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum. Ancak ben ledi hazır almayacağım. Ledin ucuna nasıl bir bağlantı yapmam gerekki jled1 girişine takabileyim.
W WanderBerg Kilopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 3.345 Makaleler 55 6 Kasım 2017 #4 Kullanım kılavuzunda yazıyor, videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kullanım kılavuzunda yazıyor, videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bekir AKYILDIZ Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2017 #5 Silinen üye dedi: Kullanım kılavuzunda yazıyor, videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardımın için yakın zamanda kasama montajlayıp buraya da fotoğrafını atarım.
Silinen üye dedi: Kullanım kılavuzunda yazıyor, videosu da var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardımın için yakın zamanda kasama montajlayıp buraya da fotoğrafını atarım.