MSI B350 PC Mate Alınır mı?

ContraVolta07

Hectopat
Daha fazla  
Alınır mı? Başka tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte GA-AB350M Gaming 3 varken onu almazdım.
Hocam 30TL daha fazla verirseniz, en azından bir sorun ile karşılaştığınızda MSI güvenceniz olur. Şahsen Gigabyte tavsiye etmem. Zamanında GTX 750Ti almıştım ve fanı kırıktı. Kullanıcı hatası diyerekten geri gönderdiler. Belki de ortadaki sorun kullanıcı hatası gibi durmakta olabilirdi ama ben tavsiye etmem.

Markacılık takıntısından, siz sorun yaşayınca o markanın tüm ürünlerinin sorun çıkaracağını düşünmekten ne zaman vazgeçeceksiniz?

Gigabyte markası da en az MSI kadar güven veriyor, siz tavsiye etmiyorsunuz, ben ediyorum.

Evet haklısınız ama benim demek istediğim. Gigabyte'ın ürünleri kötü değil. Servisi kötü hocam. Siz bunu anlayamamışsınız ki. Sonuçta iki markada iyi ama arkadaş bir kere alsın, iyi bir şey alsın. Sonuçta bu forum da insanlara yardım edebilmemiz için kurulmadı mı? Bir anakart dediğin şeyi alsan alsan yılda 1 alırsın. Belki de daha fazla sürede bir. Yani almışken 50 TL'de olsa sabret, iyisini al. Yoksa ne o öyle, bunu aldın kötü çıktı, git biriktir paranı tekrar al. İsraf!

Son düzenleyen: Moderatör:
Mortar Arctic diğerlerine oranla biraz kısa fakat güzel ben kullanıyorum. Ama bir daha anakart alma hakkım olsaydı Asus Strix B350-F Gaming alırdım. Biraz tuzlu ama.

Dostum Ryzen'de bence MSI anakart alma. Arkadaşın önerdiği Gıgabyte GA-AB350 Gaming 3 alabilirsin. MSI neden alma diye soracaksan sosyalde birçok arkadaş MSI anakartlarda sorun yaşıyor. Bizzat bende yaşıyorum. Şuan anakartım serviste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…