MSI B350 Tomahawk Görüntü Alamama Problemi

B350 olduğunu okudum fakat benzer bir sorun mu gibi düşündüm. Sanırım debug numerator yok anakartınızda.

B 350 aldık arkadaşa da şöyle bir sorun var 1600 x var ve oc yaptıgımız da işlemci %50 si çalışıyo gucellemeler en son sürüm ama oc kapattın mı hıç 1 sorun yok test ettık ram 2900 şuhanda işlemci oc yapınca pat bu anakart problemler var her şeyım msi ama b 350 problemli .....

Selam İnternet Üzerinden satın aldığım Msi b350 tomahawk bios güncellemesi için servise gönderdim,
İşlemci pin yatağında sorun olduğunu ve 662 TL ücret talep etti kabul etmedim. Anakart aldığım firmaya mail yoluyla durumu anlattım bizde servise göndereceğiz bize değişim talebi verirlerse değişim sağlarız diyorlar. Belki daha önce iade edilen ürünü sattılar veya fabrika çıkışlı bir sorun bilmiyorum, şuan yeni bir anakart almayı düşünüyorum msi dışında tabiki.

Dostum sorun işlemci nesli gibi görünüyor haberin olsun. B350'lerde 2. Nesil işlemciyi destekleyecek bios güncellemesi yok. Alırken söylemen lazımdı 2. Nesil ryzen işlemci için bios güncellemesi yapın diye. Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve görüntü alamıyorum. En yakın zamanda aldığım yere gönderip güncelleme yapmalarını isteyeceğim ya da 1. Nesil bir ryzen işlemci bulup takıp, bios güncellemesi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…