S Spacsu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #11 Emirsrb dedi: Dostum ekrana görüntü gelmiyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan birçok arkadaş var forumda. Genişletmek için tıkla... ne tavsiye edersin peki Ryzen 1700 için
Emirsrb dedi: Dostum ekrana görüntü gelmiyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan birçok arkadaş var forumda. Genişletmek için tıkla... ne tavsiye edersin peki Ryzen 1700 için
Emirsrb Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2017 #12 Spacsu dedi: ne tavsiye edersin peki Ryzen 1700 için Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum ki dostum. Ama Gıgabyte anakart öneriyorlar Ryzen için.
Spacsu dedi: ne tavsiye edersin peki Ryzen 1700 için Genişletmek için tıkla... Bende tam bilmiyorum ki dostum. Ama Gıgabyte anakart öneriyorlar Ryzen için.
S Spacsu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #13 Emirsrb dedi: Bende tam bilmiyorum ki dostum. Ama Gıgabyte anakart öneriyorlar Ryzen için. Genişletmek için tıkla... tam olarak model verebilirmisin hocam sana zahmet
Emirsrb dedi: Bende tam bilmiyorum ki dostum. Ama Gıgabyte anakart öneriyorlar Ryzen için. Genişletmek için tıkla... tam olarak model verebilirmisin hocam sana zahmet
Emirsrb Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2017 #14 Spacsu dedi: tam olarak model verebilirmisin hocam sana zahmet Genişletmek için tıkla... Tabi buyrun. Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Amd B350 3200MHz (OC) DDR4 Soket Fiyatı Gıgabyte ryzen anakartlarda sorunu çözmüş diyorlar. Umarım öyledir. Anakartımı iade edip bunu almayı düşünüyorum.
Spacsu dedi: tam olarak model verebilirmisin hocam sana zahmet Genişletmek için tıkla... Tabi buyrun. Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Amd B350 3200MHz (OC) DDR4 Soket Fiyatı Gıgabyte ryzen anakartlarda sorunu çözmüş diyorlar. Umarım öyledir. Anakartımı iade edip bunu almayı düşünüyorum.
S Spacsu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #15 Emirsrb dedi: Tabi buyrun. Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Amd B350 3200MHz (OC) DDR4 Soket Fiyatı Gıgabyte ryzen anakartlarda sorunu çözmüş diyorlar. Umarım öyledir. Anakartımı iade edip bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... araştırdınmı hocam bunu iyice çok fazla sordumda sorun yaşayıp sinir olmak istemiyorum o yüzden birde ekran kartları konusunda bilgilimisin
Emirsrb dedi: Tabi buyrun. Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 Amd B350 3200MHz (OC) DDR4 Soket Fiyatı Gıgabyte ryzen anakartlarda sorunu çözmüş diyorlar. Umarım öyledir. Anakartımı iade edip bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... araştırdınmı hocam bunu iyice çok fazla sordumda sorun yaşayıp sinir olmak istemiyorum o yüzden birde ekran kartları konusunda bilgilimisin
Emirsrb Kilopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2017 #16 Spacsu dedi: araştırdınmı hocam bunu iyice çok fazla sordumda sorun yaşayıp sinir olmak istemiyorum o yüzden birde ekran kartları konusunda bilgilimisin Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş bu konuda detaylı bilgiye sahip Spacsu dedi: araştırdınmı hocam bunu iyice çok fazla sordumda sorun yaşayıp sinir olmak istemiyorum o yüzden birde ekran kartları konusunda bilgilimisin Genişletmek için tıkla... Anakart konusunda @GCN arkadaşımız daha bilgili ondan detaylıca bilgi alabilirsiniz.
Spacsu dedi: araştırdınmı hocam bunu iyice çok fazla sordumda sorun yaşayıp sinir olmak istemiyorum o yüzden birde ekran kartları konusunda bilgilimisin Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş bu konuda detaylı bilgiye sahip Spacsu dedi: araştırdınmı hocam bunu iyice çok fazla sordumda sorun yaşayıp sinir olmak istemiyorum o yüzden birde ekran kartları konusunda bilgilimisin Genişletmek için tıkla... Anakart konusunda @GCN arkadaşımız daha bilgili ondan detaylıca bilgi alabilirsiniz.
S Spacsu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #17 @GCN hocam bi el atar mısın sana zahmet Emirsrb dedi: Bir arkadaş bu konuda detaylı bilgiye sahip Anakart konusunda @GCN arkadaşımız daha bilgili ondan detaylıca bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam daha yeniyim forumda nasıl ulaşabilirim etiketlersem görür mü acaba ?
@GCN hocam bi el atar mısın sana zahmet Emirsrb dedi: Bir arkadaş bu konuda detaylı bilgiye sahip Anakart konusunda @GCN arkadaşımız daha bilgili ondan detaylıca bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam daha yeniyim forumda nasıl ulaşabilirim etiketlersem görür mü acaba ?
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #18 Kardeşim vaktim yok. Eğer MSI B350 Tomahawk ile Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 kıyaslıyorsak, Gigabyte "çok" daha iyi.
Kardeşim vaktim yok. Eğer MSI B350 Tomahawk ile Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 kıyaslıyorsak, Gigabyte "çok" daha iyi.
S Spacsu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #19 GCN dedi: Kardeşim vaktim yok. Eğer MSI B350 Tomahawk ile Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 kıyaslıyorsak, Gigabyte "çok" daha iyi. Genişletmek için tıkla... çok sağol dostum kafamdaki soru işaretlerini giderdin bu yorumunla gerçekten çok sağol.
GCN dedi: Kardeşim vaktim yok. Eğer MSI B350 Tomahawk ile Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 kıyaslıyorsak, Gigabyte "çok" daha iyi. Genişletmek için tıkla... çok sağol dostum kafamdaki soru işaretlerini giderdin bu yorumunla gerçekten çok sağol.
Mârsmêllô Hectopat Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2017 #20 Emirsrb dedi: Bir arkadaş bu konuda detaylı bilgiye sahip Anakart konusunda @GCN arkadaşımız daha bilgili ondan detaylıca bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben öyle bir sorun yaşamadım. Bende Tomahawk Arctic kullanıyorum. Evet sıkıntılı olduğu doğrudur. BIOS' un yeni versiyonunu yüklemek için HDMI kablo kullanmak gerekiyor bende de.
Emirsrb dedi: Bir arkadaş bu konuda detaylı bilgiye sahip Anakart konusunda @GCN arkadaşımız daha bilgili ondan detaylıca bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben öyle bir sorun yaşamadım. Bende Tomahawk Arctic kullanıyorum. Evet sıkıntılı olduğu doğrudur. BIOS' un yeni versiyonunu yüklemek için HDMI kablo kullanmak gerekiyor bende de.