MSI B350 Tomahawk Nereden Satın Alınır?

Gördüğüm kadarıyla bellek için yer alan kapasite sayısı daha fazla. Onun haricinde teknik özellikleri arasında ne gibi bir fark var ya da fiyat farkına değecek kadar bir fark var mı bilmiyorum.

Ben ryzen 7 1700 yada ryzen 5 1400 işlemci alıcam. Ekran kartı 1050ti yada rx480 8g düşünüyorum. Hangi anakartı almalıyım?

Neden bunu önerdiniz b350 tomahawk 500 küsür tl zaten.

Uzun vadeli düşünürsen X370 almak daha mantıklı olduğu için önerdim. Şimdi R5 1400 alırsın 3 sene sonra bütçe olur en güçlü Ryzen işlemci takacağın vakit anakart sırıtmaz.
Yani dediğin gibide değişik olur ben slı yapmayı büyük ihtimalle düşünmem 1050 normal bile 60fps üstü alıyor gta 5 gibi oyunlarda 3 sene sonra ne anakartlar çıkar. O yüzden tomahawk sormuştum nerden hangi siteden alabilirim diye çoğu sistem toplamada technopatta Msi B350 Tomahawk anakart almışlar. Bir anakart 3 seneden sonra upgrade olmaz büyük ihtimal chipset değişebilir falan Gigabyte Ab350 anakartıda düşündüm bu tarz öneri verebilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…